Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Bemutatkozik a Patriots Rock Band!

2011.09.23. 20:17 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Patriots Rock Band 2008-ban alakult, mikor is a dobos Glancz István és a basszeros Tóth Ervin fejéből kipattant az ötlet: Csináljunk egy zenekart!  

Mindketten rendelkeztek már zenei múlttal, egyikük ezért, másikuk azért  hagyta abba kisebb-nagyobb időre a zenélést. De a „forever rock & roll” érzést nem lehet kiírtani abból, aki egyszer beleszagolt. A zenekarhoz hamarosan csatlakozott Kelemen József is, aki a gitár/ének poszton erősített. Hamarosan kevésnek érezték az édes hármast, ezért bevették a zenekarba másik gitárosnak Csicsák Gábort. A zenekarnak jót tett Gábor érkezése, hiszen új színt és lendületet vitt a csapatba és a zenékbe egyaránt.
A Patriots azóta sok koncerten van túl, a zenéjük tetszik az embereknek, szinte mindig visszahívják őket a korábbi helyszínekre muzsikálni. 2009 őszén egy országos tehetségkutató fesztiválon közönségdíjat nyertek, ami szintén megerősítette őket abban a hitükben, hogy érdemes a magyar rockot csinálni. A banda 2009 nyarának végén elkészített egy 4 számot tartalmazó demót „Elveszett remények…” címmel amit több zenei honlapról is szabadon le lehet tölteni.

A 2010-es évben Pakson a XIII. Országos Pop-rock-jazz tehetségkutató fesztiválról elhozták a Legjobb dal, és a legjobb gitáros kategóriákban az első helyet, valamint fellépési lehetőséget kaptak egy 2011-ben Balatonbogláron megrendezésre kerülő rockfesztiválon. 2010  elején elkészítették második demójukat „Zuhanás” címmel, ennek rögzítésénél a méltatlanul háttérbe szorult rockgitáros, Vilmányi Gábor bábáskodott.


A zenekar jelenleg a harmadik demóján dolgozik és ars poeticajuk továbbra is változatlan: A rock and roll az nem egy tánc...


Kelemen József - ének, gitár
Csicsák Gábor - gitár
Tóth Ervin - basszusgitár
Glancz István - dobok


http://www.patriotsrockband.gportal.hu/

https://www.facebook.com/pages/Patriots-Rock-Band/107987649275474
 

Címkék: bemutatkozik a

süti beállítások módosítása