Facebook

Utolsó kommentek

Vissza a 7o-es évekbe!

2011.10.10. 21:36 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Réges- régi hagyományt elevenít fel a Pecsa Café október 14-én, pénteken. A 7o-es években rendeztek jam session bulikat, amelyeken a korszak legkiválóbb hangszeresei és énekesei álltak össze egy-egy alkalmi örömzenélésre, de ezek az estek kiváló alkalmat jelentetettek a fiatal muzsikusoknak is, hogy bekerüljenek a köztudatba, a közönség és a szakma is megismerje őket. Olyan ismert arcok léptek akkoriban színpadra, mint Deák Bill Gyula, Orszáczky Jackie, Török Ádám, Póka Egon, Charlie, Tátrai Tibor valamint Papp Gyula, aki így lett igazán befutott zenész és a későbbiekben a Miniben, a Dinamitban, a Skorpióban és a P.Mobilban játszott és játszik a mai napig.

A pénteki buli házigazdája a Papp-Sárdy N.B.B.., amelyben Gyula partnerei Sárdy Barbara, Móczár Péter, Szebelédi Zsolt és Tarnai Dániel. A zenekar "Magyar akarok maradni" című albuma 2oo9-ben jelent meg és azóta sok-sok alkalommal mutatták be, számos esetben a Kárpátia együttes vendégeként.
A Papp-Sárdy N.B.B. koncertje után kezdődhet a kötetlen, laza örömzene, amelybe mindenki beszállhat, akinek kedve van és aki úgy érzi, hogy bizsereg a talpa és a keze egy jó kis muzsikálásra. Jelentkezni előzetesen is lehet a pappgyula15@freemail.hu címen, de ott a helyszínen is beszállhatnak a zenészek.
A közönségnek pedig egyszeri és megismételhetetlen élményben lesz része, hiszen ezeknek a buliknak az az igazi izgalma és érdekessége, hogy minden ott születik abban a pillanatban a színpadon és ez legközelebb már nem lesz ugyanaz...

http://www.pecsacafe.hu/

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása