Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

MOZSO avagy Mostoha Zsoldos – Molnár Zsolt új zenekara

2011.11.11. 23:46 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Molnár Zsolt és a Fekete Sereg útjai 16 év után szétváltak. Az élet viszont nem áll meg, itt van Zsolt új zenekara, a MOZSO.


A honlapodon ez az idézet olvasható: „Nem siratom a múltat, mert nem véletlen, hogy nincs a jövőmben”. Kinek szeretnél ezzel üzenni?

Ezzel a volt zenekaromnak üzenek elsősorban.

 


A  biográfiádba azt olvastam, hogy az Answer és a Deathwish zenekarokkal a lehetőségekhez mérten elég szép sikereket értetek el. Ez alatt mit kell érteni? Mit tekintettetek akkor sikernek?

A tehetségkutatókon jó eredményeket értünk el és a megyében már ismert zenekar voltunk! Azokban a metal ínséges időkben sokan jártak a koncertjeinkre. Az egység volt a titka, és az, hogy mindig figyeltünk, hogy a koncerteken többet adjunk, mint sok mai zenekar, hogy csak eljátssza a dalokat egymás után. Számomra nem ez a koncert. A dalok szövegvilágában is figyeltünk a hitelességre és talán nem nagyképűségből mondanom, hogy az első igazán magyar érzetű zenekar mi voltunk, nem pedig a mai "nemzeti rocknak " titulált zenekarok.

 Sokat adtatok a külsőségekre. Nálatok ez koncepció volt az első perctől kezdve?

1995-ben még nem volt ilyen zenekar, és mi a történelmet az igaz oldaláról mutattuk be, amire büszke lehet a Magyar! Tudatosan építettük fel ezt a koncepciót, az öltözködéssel, a dalokkal a színpadi munkával együtt.

2011-ben megváltál a zenekartól. Létezik még a Fekete Sereg?

Igen létezik a zenekar, 3 új taggal dolgoznak tovább, és sok sikert kívánok nekik tiszta szívemből!!! Mégis csak a részese lehettem 16 évig, és ezt, illetve azt a sok sikeres koncertet országszerte nem lehet csak úgy kitörölni, ez az egy élet kevés lesz hozzá.

Alapítottál egy új zenekart, MOZSO néven. Miben különbözik ez a Fekete Seregtől? Milyen stílust képvisel a zenekar?

A seregből csak egy van és én nem is törekszem még egy ugyanolyat csinálni. Ez más lesz, ez az én saját világomat mutatja be, mind zeneileg, mind szövegileg. Nem határolnám be, de talán a thrash metalhoz áll a legközelebb Úgy érzem, nem kell nulláról kezdenem hisz a régi arcok, a régi seregesek kíváncsiak rám. Ha nulláról kéne kezdenem teljesen ismeretlenül, nem vágnék bele így 40 évesen.

 

Számíthatsz a régi kapcsolataidra a koncertszervezés kapcsán?

Igen persze számíthatok a régi kapcsolataimra, sőt mára már sokkal szélesebb körben mozgok, mint akkor és nagyon sokan segítik a munkám: pl. Katona főnök. Smici és  Kalapácsékkal is jóban vagyok. Novemberben 4 új dalt veszünk fel és ezeknek a népszerűsítése a cél. Természetesen koncert koncert hátán, mert én fanatikus koncertező vagyok, én csak ebben hiszek. Szerintem az élő reklámnál nincs célravezetőbb. Ha sokan az látják, hogy Mozso itt is ott is, akkor csak odafigyelnek, hogy ki ez, mi ez a zenekar:)

http://www.mozsomusic.hu/

Címkék: interjú

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr793371840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása