Facebook

Utolsó kommentek

Wisdom X Wise Years Tour - Székesfehérvár, Fezen - 2011.11.19.

2011.11.14. 14:18 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Szombaton a székesfehérvári Fezenbe érkezik a Wisdom ingyenes X Wise Years turnéja. Ahogy ezt már megszokhattuk, a turné ezen állomásához is több promóció kapcsolódik. Akik a Facebookon, az esemény menüjében az " ott leszek" opciót választják, és legalább egyszer megosztják azt az üzenőfalukon, egy nyereményjátékban vesznek részt, melynek díja egy Judas CD és egy belépő a december 17-i budapesti lemezbemutatóra. 

A Royal Vodka, mint a zenekar támogatója, ismét italstanddal és kóstoltatási akcióval várja a koncertlátogatókat. Itt természetesen meg lehet majd a kóstolni a Fényt, mely vodka, szóda és szörp igazán fantasztikus kombinációja. 
 
 
 
A fellépők sorrendje a következő:
Flúg
Chronology
Wisdom
Scylla
Kapunyitás: 19 óra
A belépés ingyenes!
 
 
http://www.wisdom.hu
http://www.wisdommetal.com
http://www.facebook.com/wisdommusic
 

Címkék: ajánló

Az Ethnofil fülön csíp!

2011.11.14. 12:14 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Elkészült az egri Ethnofil zenekar első lemeze, a Fülön csíp. A lemez megrendelhető a zenekar honlapján. A lemezbemutató koncert 2011. december 9-én lesz Egerben, a Bartakovics Béla Közösségi Ház dísztermében. Jegyek a helyszínen  kaphatóak 500 forintért.
A 2008 végén egri fiatalokból alakult Ethnofil zenekar a magyar népzene, a világzene és a modern jazz világába kalauzolja hallgatóit. A jazzes elemekkel tarkított hegedűjáték(Simon Ádám), az ötletgazdag ritmusok(Okos Gergely-dobok, Kocsis Levente-bass), a klasszikus hammond hangszín és a korszerű harmóniák(Weil András) együttléte, egy stílushatárokat átlépő eklektikus - ethnofil - hangzást eredményez, melyben a legváratlanabb módon tűnnek fel a legkülönbözőbb zenei motívumok. Ebben a sokszínű hangzásban mindenki megtalálhatja a számára kedves műfajt a progresszív elemektől a reggae-ig és nem maradnak el a merész váltások, a zenei poénok sem, melyek igazán élvezetessé teszik az Ethnofil hallgatását.
 
http://www.ethnofil.hu/
 

 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása