Facebook

Utolsó kommentek

Rubicon hírlevél - november

2011.11.16. 15:17 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 
A novemberi hírlevél kezdődjön egy kevésbé jó hírrel. Decemberben a Rubicon és Molnár Gábor basszusgitáros útjai elválnak. A december 3-i koncerten Gábor 3 dalt még játszik, majd a posztot Kertész József veszi át tőle. Íme néhány sor Gábor leveléből:
 
 
"2011. December 01-től az útjaink különválnak. Megnyugtatok mindenkit, semmi komoly, pusztán más lett az álláspontunk, mást képzeltünk el a zenekarról és ez egy idő után összeegyeztethetetlen lett. Nagyon köszönöm Nektek: Imi, Tomi, Ducos, Peet, ebben a zenekarban (és bulikban, mókában) együtt töltött két és fél évet, az elért eredményeket, a sok koncertet, lemezt, közös munkát, a rengeteg élményt, és ha kéritek, továbbra is bármiben számíthattok rám. És nagyon köszönöm Nektek: Rubicont ismerő, hallgató, szerető emberek a sok mosolyt, támogatást, bíztatást, közös koncerteket, örültem, hogy zenélhettem nektek. A december 3-i koncerten még 3 dalt fogok játszani a srácokkal, ezzel búcsúzom tőlük és tőletek is.
Rock and Roll legyen veletek, találkozunk a Dürer-ben!!! 
Gábor "
 
Természetesen a tagcsere nem vesz vissza a lendületből. Év végére elkészül a zenekar második klipje, melyet már az új lemez egyik nótájára készítettek el, ismét a Render Mediaval közösen. Az új lemezről annyit már tudni lehet, hogy a HammerWorld magazin mellékleteként fog megjelenni jövő tavasszal. Ezzel kapcsolatban hamarosan több információt is közlünk majd. 
A december 3-i Düreres bulira továbbra is kaphatók jegyek a zenekartól, és aki hosszú szünet után szeretné újra színpadon látni a Rubicont, annak a vásárlás kötelező, hiszen a helyszínen erre nem lesz lehetőség. 
 
https://www.facebook.com/rubiconofficial
http://rubiconrock.hu/
 

 

Címkék: hírlevél

Pulzus nevezettek - Renegade

2011.11.16. 14:40 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar 2004 tavaszán alakult Kaposváron. A két alapító Ledniczky Árpád (dob) és Kovács István (szólógitár), már évek óta együtt zenélt a Forever Winter zenekarban, majd ennek feloszlása után alapították meg a Renegade Music Corporationt.  A RMC komplex jellege is utal arra, hogy a tagok nem szeretnék csak a zenét hangsúlyozni, sokkal inkább egy emberközelibb közönségbarát, baráti kör kialakítása a cél.

A zenekar több tagcserét élt meg az elmúlt években, de ez nem vetette vissza senki kedvét sem. Gőzerővel dolgoztak egy egységes, stabil zenekar kialakításán. A zenekar modern, dallamos metal zenét játszik, magyar nyelvű,saját dalokkal. 2007-ben elkészítettek egy négyszámos demót, és néhányból klipet is készítettek, mely a Youtube-on megtekinthető. 
2011 végére tervezik első nagylemezüket.
 
Kollár András (ének, bass)
Kovács István (szólógitár)
Jegenyés Balázs (ritmusgitár)
Ledniczky Árpád (dob)
 Tóth Lüszi (ének, vokál)
 
http://www.renegade.hu/
 

Címkék: pulzus

Thornwill - tesztpengetésből magyarországi képviselő!

2011.11.16. 13:52 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Egy újabb zenekari kiegészítőket gyártó cég tartotta méltónak a Thornwill zenekart, hogy magyarországi képviselői közé válassza. Szabó Márton, a Thornwill zenekar gitárosa jelentkezett a RockYourself által meghirdetett tesztelésre. A tesztelés tárgya az Awe-in-One által gyártott pengető volt. Ez olyan jól sikerült, hogy a cég az szokásos "kezdőcsomagon" túl, hivatalos magyarországi képviselőjévé  választotta a zenekart, illetve annak gitárosait. 

Az Awe-in-One-nak  és a RockYourself-nek köszönhetően  a Thornwill zenekar lehetőséget kap arra, hogy felkerüljön a gyártó honlapjára, első és egyetlen magyar előadóként a pengetőket használó zenészek közé! Lehetőséget kapnak arra is, hogy egy általuk készített videó  felkerüljön a gyártó weblapján található videógyűjteménybe.
 
Gratulálunk!
 
http://www.rockyourself.hu/
http://www.awe-in-one.com/
http://www.thornwill.com/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása