Facebook

Utolsó kommentek

Pecsa Café - decemberi programok

2011.11.17. 19:10 | Metalkilincs | Szólj hozzá!


Decembertől, a már megszokott nívós programokon kívül egy újdonsággal jelentkezik a Pecsa Café. Minden második szerdán Nagy Feró és a Beatrice szórakoztatja majd, a valószínűleg nagy számban összegyűlt publikumot. Természetesen folytatódik tovább a Blues Company klub, ami szintén minden második szerdán, a Feró klubbal váltakozva kerül megrendezésre. 22-én, csütörtökön ismét Club 68, a Radics Béla emléktársaság szervezésében, de az év utolsó hónapjában olyan programok közül válogathatunk, mint a Napoleon Boulevard koncertje 9-én, a Queen karácsony 26-án, és az évet, december 30-án egy P.Mobil koncerttel zárja majd a Pecsa Café.

 
A részletes program itt: http://www.pecsacafe.hu/

Címkék: ajánló

Pulzus nevezettek - No more gravity

2011.11.17. 13:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A péceli székhelyű  zenekar 2005-ben alakult. A stílusuk  rock-metál-hc-hiphop ötvözet. Saját elmondásuk szerint  energikus, életteli zenét játszanak és megpróbálják ezt energikusan és élettelin is tenni. Azonkívül azt szeretnék,ha a közönségünk is energikus és életteli lenne.:)

A jelenlegi felállásban ez év elejétől zenél a zenekar, és nemrégiben elkészültek első kislemezükkel, melynek a Falling with style címet adták.

Az idei paksi Pop-Rock-Jazz Fesztiválon Marci, a zenekar dobosa elnyerte a  legjobb dobos, Balázs pedig a legjobb énekes díját és ebben hónapban elkészült a legújabb videoklipjük, melyet a God of thunder című dalra forgattak.

Szilva János-basszusgitár, ének
Baranya Márton-dobok
Fábián Tamás-gitár
Lőrinczi Balázs-ének
 
https://www.facebook.com/pages/No-more-gravity/319336187997?ref=ts
http://nomoregravity.bandcamp.com/
 
 

Címkék: pulzus

süti beállítások módosítása