Facebook

Utolsó kommentek

20 éves a Machine Mouse! - Szülinapi buli a Club 202-ben - 2011.12.02.

2011.11.20. 22:11 | Metalkilincs | Szólj hozzá!


Idén 20 éves a Machine Mouse zenekar, és ezt már illik ünnepelni, mivel volt munka is bőven (5 nagylemez,4 maxi). Ezt az időszakot átölelve a kezdetektől a mai napig megszólalnak a nagyon nagyon rég nem játszott slágerek is, a jelenlegi és régi tagok előadásában.

Hatalmas bulira várunk mindenkit szeretettel december 2-án, a Club 202-ben, ahol sztárvendégeinkkel: Pele (Ex Mickey Mouse), Vedres Joe (Bikini, Beatrice), Dandó Zoltán, Ambrus Zoltán (Irigy Mirigy), Ifj. Mészöly Kálmánnal együtt elevenítjük fel ezt az eltelt időt és örülünk egy nagyot egymásnak és a közönségünknek, akik ez alatt az idő alatt mindvégig velünk voltak.
 
Előzenekaraink a TEARS és a CONTOUR, akik tutira óriási Rockhangulatba sodornak mindenkit!!!!
 
https://www.facebook.com/event.php?eid=13005560043589

Címkék: ajánló

JO.M.U.F.F.F. a bugZ zenekar ajánlásával! :)

2011.11.20. 18:56 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Jövő héten elkezdődnek a JO.M.U.F.F.F. stúdiómunkálatai.

A JO.M.U.F.F.F.-ra 6 dal kerül majd fel és aki ismeri a bugZ zenekart, az már a címből is sejtheti, hogy nem akármi cuccal örvendeztetnek meg minket hamarosan. Ha bárkinek bármi kétsége lenne affelől, hogy az új EP címét netalán félreértette, az nézze meg a zenekar nemrégiben elkészült videoklipjét. 

A borító tervezés alatt van és bár a zenekar mottójává vált, hogy éljenek a Nők, a készterméknek  inkább majd a teremtés koronái fognak örülni. Persze attól még éljenek a nők, főleg az, aki majd az arcát adja a borítóhoz. Vagy egy másik testrészét?!? :)
 
http://www.bugz.hu/
 

süti beállítások módosítása