Facebook

Utolsó kommentek

Bemutatkozik az Eye for I!

2011.11.22. 22:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az Eye for I  2009-ben alakult. Azóta sok tagcsere történt a zenekarban, és idén októberben alakult ki a jelenlegi felállás.

A zenekar első fellépése 2011 április 21-én volt a Rocktogonban. Játszottak a Blind Myself előtt az A38-on és a Dürerben is. Idén nyáron elkészültek az első dalok is a Subscribe stúdiójában. A zenekar stílusát tekintve metalcore, de a zenéjükben progos témák is megtalálhatók.

Mihalovits Levente (Ének,Szólógitár)

Csendőr Balázs (Ének,Szólógitár) 

Kiss Csaba (Basszusgitár)

Nagy Levente (Dob)

Berki Richárd (Ének)
 

Legközelebb november 26-án a Trafikban találkozattok a zenekarral. 

http://soundcloud.com/eye-for-i

https://www.facebook.com/pages/Eye-For-I/149883875078493
 

Címkék: bemutatkozik a

Pulzus nevezettek - Tűzvihar

2011.11.22. 17:20 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar 2007-ben alakult. Az alapító tagok közül egyedül az énekes-frontember Lévai Zoltán (Zozy) tagja még mindig a zenekarnak.

A zenekar elég változatos életen ment át, eredetileg Szolnokról illetve Újszilvásról indult, majd a kiválások után és az énekes költözésének köszönhetően a zenekar Veszprémben alakult újjá. Itt 1 évig futott, majd a banda székhelye ismét Szolnok lett.
2010 májusában, több újabb tagcsere után végre összeállt a zenekar, immáron budapesti székhellyel  és elkezdték a koncertezést. Zenéltek a Crazy Mamában, a Barbárok Tanyaján. Idén felléptek a VI. Ráckevei motoros találkozón és ősszel megméretteték magukat a Peron Music tehetségkutatóján is. Ezután átestek még egy utolsó tagcserén, de mára már egységessé vált a zenekar.
 
Lévai Zoltán - Ének
Vajcs Péter - Szólógitár
Kovács Zsolt - Ritmusgitár-szólógitár
Oláh Éva - Basszusgitár
Mitró Máté - Dob
 
http://www.tuzvihar.hu/

Címkék: pulzus

November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM magazin!

2011.11.22. 09:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 Kedves Rockerek!

November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM magazin. A címlapon az Evanescence szépségét, Amy Lee-t találhatjátok, és természetesen olvashattok vele egy hosszabb lélegzetű interjút is. 
 
Meginterjúvoltuk Ákost az új kiadványa kapcsán, írtunk a PG Csoport negyed évszázados fennállásáról, olvashattok interjút a Nevergreennel, a Sonata Arcticával, a Moby Dickkel és a Nickelbackkel.
 
Megemlékeztünk olyan legendákról mint, Tunyó, aki már három éve nincs velünk, de szelleme és zenéje ma is itt él közöttünk,  Freddie Mercury, aki már húsz éve nem énekel nekünk, és Jim Morrisonról is, a 27-es klubban. 
 
A fiatalabb generációról sem feledkeztünk meg, hiszen két magyar post-rock csapattal is készítettünk interjút, név szerint a marionett ID-vel és a Rosa Parks formációval. Ezek mellett megismerkedhettek az erdélyi Grimus zenekarral, a NoAlibivel és a Mocsok 1 Kölykök gárdájával is. És hogy a blues, a folk és a jazz világa se maradjon ki, interjút olvashattok Pribojszki Mátyás herflimesterrel és a Vastaghúros zenekarral.
 
Ismét összeállt a Black Sabbath eredeti tagsága! Ennek körülményeiről és hátteréről is olvashattok magazinunkban.
 
De ne feledkezzünk el olyan nagy nevekről sem, mint a Pink Floyd és a Metallica, ők is bekerültek a novemberi számba és természetesen e hónapban is összegyűjtöttük számotokra a november hónap rockzenei vonatkozásait. 
 
Immár hagyományosnak tekinthető, hogy posztereket is találhattok a magazinban. E hónapban egy AFC és egy P.Mobil nagy poszterrel gazdagodhattok, míg kisebb méretben Freddie Mercury, a Megadeth, a Sonata Arctica és Leander 1-1 fotója került a lapba. 
 
Természetesen, a szokásokhoz híven van melléklet is. Egy igazi kuriózumot csomagoltunk a lapszám mellé Tunyó emlékére: a P.Mobil 1983-as, ifiparkbeli, Magyar Fal koncertjének egyetlen fennmaradt színes kópiáját.
 
A RockinforM csapata

Címkék: ajánló

Rock ' Roll Swindle 3. születésnapi party a Club 202-ben - 2011.11.26.

2011.11.22. 09:37 | Metalkilincs | Szólj hozzá!


Betöltötte harmadik életévét a Rock'n Roll Swindle. Ez alkalomból születésnapi party lesz  a Club 202-ben, most szombaton, azaz november 26-án.

Hangya és csapata  számos vendégzenésszel készült a nagy eseményre. A zenekaron kívül a következő vendégzenészekkel bulizhattok, a teljesség igénye nélkül: Linda Deamon, Pinyő, Szekeres András, Hartmann Ádám, Weisz Icuka, Noa és még sokan mások. 

Egy jó csapat, egy jó buli egy jó helyen. Kell ennél több szombat estére?!?
 
 
 
 
 
2011. november 26.
Club 202
Rock ' Roll Swindle 3. születésnapi party
 
https://www.facebook.com/event.php?eid=141999372570757
 

Címkék: ajánló

Török Ádám Életműshow Békéscsabán - 2011.11.26.

2011.11.22. 09:18 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 
November 26-án a békéscsabai Jókai Színházban Török Ádám Életműshowjára várnak minden érdeklődőt. Fellép természetesen Török Ádám és a Mini Big Band.
A műsorban elhangzó dalokat Dr. Galyas László művészeti vezető válogatta, Török Ádám különböző korszakaiból. A dalok különlegessége, hogy ezeket újra fogalmazva, új hangszerelésben adják majd elő. 
 
Közreműködnek:
 
dr . Galyas László trombita, szárnykürt, producer,  Emerton díjas
Resetár Attila, trombita
Szarka István, trombita
Pomázi Orsolya szaxofon, fuvola
Belicza Károly, szaxofon
Döge Csaba, harsona
Köles Márk, dob
Gyebrovszki András, bass
dr. Kovács Tamás, gitár
Benedekfi István, billentyűk
Szabó Imre, billentyűk
Török Ádám ének, fuvola, Emerton és Blues-Életmű Díjas művész
 
2011.11.26.

Békéscsaba, Jókai Színház 

http://www.torokadam.hu/

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása