Facebook

Utolsó kommentek

ALCOHOL- Dobos, gitáros kerestetik!

2011.11.28. 18:28 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Húr-nyúzók, bőrszaggatók, figyelem!

Aki szeretne gitárosként vagy dobosként játszani a zenekarban, a lenti elérhetőségek valamelyikén jelentkezzen és írjon néhány szót magáról! Olyan emberre lesz szükség, akinek van elég ideje a hétköznapi próbákra, hétvégi koncertekre, klipforgatásra, lemezfelvételre, interjúkra, saját cuccal rendelkezik, és  nem játszik másik zenekarban! Tehát akinek tanulmányai, munkái, családi kötelezettségei nem ütköznek, egy rock'n roll banda ”teendőivel” és zene szerető, profi, hímnemű gitáros, dobos, annak szívesen veszem a jelentkezését!

 
rockandroll85@freemail.hu
 
alcoholmusic@freemail.hu
 
facebook: http://www.facebook.com/pages/Alcohol-hivatalos/153938454655653
 
 

Címkék: hírek

Segélykoncert egy kisfiúért a Pecsa Caféban - 2011.12.01.

2011.11.28. 10:17 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December 1-én, csütörtökön jótékonysági koncertet rendeznek egy beteg kisfiúért a Pecsa Caféban. 

Remete Matyi, az Országos Mentőszolgálat sümegi állomása egyik gépkocsivezetőjének 12 éves kisfia, súlyos csontvelőbetegségben szenved, amely az utóbbi időben súlyosbodott. A Szt. László kórházban ápolt gyermek ellátása fél steril körülményeket igényel, amelyben a szülők közreműködése is szükséges, így munkájukat nem tudják teljes értékűen ellátni, bevételi lehetőségeik egyre csökkennek.A drága gyógyszerek, kezelések tovább nehezítik a szülők problémáját, már az ő megélhetésük is veszélybe került.
 
 Négy együttes, a Fejbőr, a Csillagsólyom, a Frommer Baby és az Oi-Bois fogott össze, hogy egy közös koncert bevételével segítse a szülőket és hozzájáruljon Matyi kezelésének költségeihez.
 
Kérjük, hogy minél többen gyertek el a koncertre és belépőjegy megváltásával segítsetek Matyinak és szüleinek.

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása