Facebook

Utolsó kommentek

Bemutatkozik a Czemende!

2011.11.02. 19:19 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Megjött a Czemende, azaz (ledérhölgy…) a Csillag Születik középdöntős Etno-rock bandája Miskolcról egyenesen a vasgyárból. Egy új szín a magyar zenei palettán! Jópofa, néha-néha pajzán szövegekkel tarkított, népi hangszerekkel megspékelt muzsika, csipetnyi iróniával. Aki valami újat keres, az megtalálta. Ha nem akarja megfejteni az élet titkait, csak szórakozni, kikapcsolódni szeretne, az tegyen egy próbát! Gasztronómiai fesztiválok, falunapok, elengedhetetlen kelléke. Augusztus 1-jén megjelent első nagylemezünk ÁLLJON FÖL címmel.


www.czemendezenekar.hu

Címkék: bemutatkozik a

Junkies koncert a Barba Negraban - vendég: Twister, Jolly Roger - 2011.11.19.

2011.11.02. 00:07 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Hát eldőlt végre! Jobbnál jobb ajánlatokat kaptam arra vonatkozólag, hogy hol töltsem el életem jeles napját. Viszont dönteni kell és én döntöttem. Megnézem magamnak ezt a Barba Negrát! :)

Na jó, azért ne felejtkezzünk el a fellépő zenekarokról sem.  A Junkiest nem kell bemutatnom senkinek sem. Mennek, csinálják, néha kiadnak egy albumot, utoljára 2009-ben a Degenerációt és igazán jó bulikat tolnak.  Ezt tanúsíthatja a Twister is, aki ezen az őszön együtt járja velük az országot. A Twister első albuma a nyáron jelent meg a Hammer mellékleteként és ennek hatása erősen érződik a vidéki koncerteken. A Jolly Roger olyan zenészek  vállalkozása, akiket jól ismerhetünk a Kiss Forever Band-ből, a Holiday Crüe-ből és a Dust N' Bones-ból. Amit még tudni kell róluk, hogy van egy új albumuk, El Diablo a neve, és  ha szeretnél hozzájutni akkor a honlapjukon ezt megteheted.

Nos, ők hárman várnak majd rám és persze rátok is, november 19-én a Barba Negrában.
Kezdés: 21 óra
Belépő: 1500 HUF

http://www.junkieszenekar.hu/
http://www.jollyroger.hu/
http://www.twistermusic.hu/

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása