Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

V. Rock Fesztivál - Fegyvernek - 2011.12.17.

2011.12.01. 18:21 | Metalkilincs | 1 komment

 A fegyverneki művelődési ház immáron 5. alkalommal rendezi meg rock fesztiválját. A helyi és környékbeli zenekarokból összeállított program remélhetőleg sok fiatal rockert vonz majd december 17-én.

A szolnoki Tűzerő zenekar, hivatásos katonákból verbuválódott 2009-ben. Saját, rock nótákat játszanak. A fegyverneki Anonym zenekar néhány éve már létezett és jól ismert volt a környék fiataljai számára. 2007-ben feloszlottak, de mivel nem élhettek muzsikaszó, no meg persze koncertek és rajongók nélkül, a zenekar, néhány új taggal kibővülve idén újra alakult.

Szintén helyi erő lesz a Rozzy Hozbort, akikről fura nevük ellenére (vagy dacára) mely erősen Ozzy Osbourne-ra hajaz, sajnos sok mindent nem találtam, csak annyit, hogy a zenekar 2009-ben alakult és a környéken gyakran koncerteznek. A jászberényi Krízis zenekar története egészen 1988-ig nyúlik vissza, több kiadott lemezzel büszkélkedhetnek. A banda rendszeres fellépője hazai fesztiválok és bővelkednek klub bulikban is. Az est utolsó fellépője a szintén fegyverneki Dogs lesz, akik rendszeres résztvevői különböző motoros találkozóknak, mely széles repertoárjuknak és jó hangulatú bulijaiknak köszönhető.
 
2011.12.17.
V. Fegyverneki Rockfesztivál
5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 184.
 
Tűzerő
Anonym
Rozzy Hozbort
Krízis
Dogs
 

Címkék: ajánló

Rockmaraton - az utolsó

2011.12.01. 08:42 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Itt van a pillanat, amiről nem hittük, hogy valaha is eljön. 22 évvel ezelőtt indult útjára Magyarország legrégebbi és legnagyobb ROCK fesztiváljának története, és elérkezett a nap, hogy bejelentsük ez a történet a végéhez ért.

2012-ben az Apokalipszis évében, a világ pusztulása előtt megrendezzük az UTOLSÓ Rockmaraton fesztivált. Sokan nem értik majd, bár vannak, akik évek óta azt hajtogatták, hogy nem lesz többet. Sokan szomorúak lesznek, de vannak olyanok is, akik alig várták ezt a pillanatot, főként a nehezen alvó környékbeliek! Ám a lényeg, hogy egy legenda, amit valószínűleg az összes magyar rocker megismert az elmúlt években, most eljárja a hattyútáncát, a legdurvább hattyútáncot, amilyet még nem látott a világ.

2012 július 9-15 között Pécs mellett, a jól megszokott helyen, a Malomvölgyben, a rock és a metál völgyében, UTOLJÁRA gyűl majd össze a válogatott társaság. Hét teljes nap alatt végig bulizzuk az összes koncertet, megiszunk minden piát és méltóképpen megünnepeljük egy legendás történet befejezését. Fellép majd egy csomó magyar és külföldi banda, olcsó lesz a pia, lesz egy csomó dögös csaj, és ami a legfontosabb, hogy itt lesz az ország legjobb közönsége is, mert bizony ti tettétek ezt a fesztivált ekkorává.

A hetijegyek akciósan elővételben már kaphatóak mindössze 9.990 forintért, a fellépő zenekarokat és az új infókat folyamatosan hozzuk majd nyilvánosságra, ezért érdemes figyelni a facebookot és a hivatalos weboldalt. Gyertek el és mulassunk egy UTOLSÓ igazit a világvége előtt!

 

http://www.rockmaraton.hu/

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása