Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Rádió 17 - Bírják a metalt!

2011.12.21. 17:44 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Rádió 17 hullámhosszán minden hétfőn és kedden este kizárólag a rock és a metal a téma.

A rádió három tematikus műsorral rendelkezik, ismerkedjünk meg ezekkel közelebbről is:

 

 

ROCK ’N RIDE (minden hétfőn 19 órától 20 óráig)

A műsor kimondottan a Magyar Rockzenekarokról szól és igyekszik mind a laikusok, mind a fanatikus rajongók igényeit kielégíteni. Fontos tény, hogy a műsor arculata pont az, hogy a meghívott zenekarok nem csak öt-tíz percet vannak jelen az éterben, hanem általában 50 percet. Tehát egy műsorban egy banda szerepel és természetesen ilyenkor kizárólag csak az ő zenéjüket játszuk. A Rock ’N Ride kapuja nyitva áll minden rockzenei stílust képviselő csapat előtt, amatőröktől a sztárokig bezárólag! 
Szerkesztő-műsorvezető: Doór Zoltán
 
 
ROCKSZIESZTA (minden hétfőn este 20 órától 21 óráig)
 
Az immár 10 esztendős Rocksziesztában – Magyarországon egyedülálló módon – kizárólag a legfontosabb rock és metal zenei újdonságokat mutatjuk be, hetente 6-7 friss alkotás kerül terítékre. Állandó rovatunkban (Hét újdonsága) kiemelt figyelmet fordítunk egy-egy megkerülhetetlen korongnak, melyről két dalt is lejátszunk. Mindezt humorral, vidám hangulattal fűszerezve. 
Ha érdekelnek a legjobb aktuális lemezek, de nincs kedved a netet böngészni, hallgass bennünket, hiszen a Rockszieszta azoknak szól, akik szeretnének folyamatosan képben lenni a rock világának újdonságaival kapcsolatban. Sok dalt nálunk hallhatsz elsőként!!!
Szerkesztő: Farkas Lajos Műsorvezetők: Doór Zoltán, Farkas Lajos, és Kertész Zsolt.
 
 
BACKSTAGE (minden kedden 20 órától 21 óráig)
 
Nézz be velünk a színpad mögé! A Backstage egy hetente jelentkező rockmagazin. Friss hírekkel, érdekességekkel, háttérinfókkal, koncert és fesztiválajánlókkal, klasszikus felvételekkel, ritkaságokkal, kuriózumokkal, pletykákkal, valamint nem utolsósorban fergeteges hangulattal és agyament poénokkal várja a hallgatókat az  I. Magyar Rádiós Rocktriumvirátus: Doór Zoltán, Farkas Lajos, és Kertész Zsolt.
Mi összekötjük a kellemeset a HANGOSSAL!
 
Idén utoljára, jövő héten kedden jelentkezik majd a Backstage. Nézzük, mivel várják hallgatóikat:
 
 
A keddi Backstage-ben este 20 órától párbajt vívnak a magyar és az angol zenekarok. És hogy ki nyer? Ezt a stáb a kedves hallgatókra bízza, mi csak megteremtjük az "összecsapás" feltételeit. A piros sarokban a magyar bandák: Pokolgép és Magma Rise koncertajánló, új Deviant demo, és friss Cadaveres lemezajánló. A kék sarokban a szigetországiak: Stephen Edmondson szülinapja alkalmából klasszikus nóta a Paradise Lost Icon című remekművéről, valamint újdonságként power/thrash metal a Savage Messiah-tól, és funeral doom a műfaj királyától, az Esoteric-től. 
 
Műsorhallgatás: FM 96.8, illetve www.radio17.hu
 
Keresd a Rocktriumvirátust a Facebookon is: 

Címkék: hírek

Heavy Christmas Tokodaltárón! - 2011.12.23.

2011.12.21. 16:59 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A tokodaltárói Klub Hungarikum egész évben jobbnál jobb programokkal várta a rockzene szerelmeseit és ez szenteste előtt egy nappal sem lesz másként. 

December 23-án 5  zenekar húzza majd a talpalávalót, azoknak akik már végeztek nagy bevásárlással, megszerezték a pulykát, és a bejglihez valót, és az ajándékosztás előtt még egy ütős bulira vágynak.

Nézzük a zenekarokat. Az esztergomi Slavery néhány hónapja alakult és stílusát tekintve punk/rock. A Psychozis a szlovákiai Kisújfaluból érkezik Tokodaltáróra és 2008-ban alakult a banda. Fellép még a Kényszerképzet zenekar,  a pilismaróti Kiss the Sky és a Deep in down zenekar, akik a The Storm, a The Last Will és a Kiss the Sky zenekar tagjaiból verbuválódtak össze. 
Ők öten várnak mindenkit december 23-án este. Menjetek, ismerjétek meg a zenekarokat és bulizzatok egy jót!
A belépő 300 forint, ami a zenekarok útiköltségét hivatott fedezni. 
 
Slavery
Psychozis
Kényszerképzet
Kiss the Sky
Deep in down
 
Klub Hungarikum
Tokodaltáró
József Attila út 14

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása