Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Pulzus nevezettek - The Fibonacci Project

2011.12.28. 17:28 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A The Fibonacci Project zenekart 2009-ben két szobatárs, Luhály Ádám és Német Attila alapította a budapesti Schönherz kollégiumban. Mivel nem bírták elviselni, hogy a felettük lévő szobában egy másik mérnök hallgató folyamatosan hangosan gitározott, inkább őt is bevették a bandába. Így, Suri Benedekkel kiegészülve több dobost is kipróbáltak, mire Attila volt középiskolai osztálytársa, Sápi Márton is csatlakozott a zenekarhoz. A négyes elkezdte írni az első saját dalokat, ám énekes nélkül azok nem úgy szólaltak meg, ahogy azt elképzelték.

Ezért került a képbe Tótok Péter 2010 őszén, vele lépett először a kollégium színpadára a csapat, akkor még DPS néven. A fellépést azonban a Schönherzbe kiérkező rendőrök szakították félbe, így az igazi bemutatkozásra 2011 márciusáig kellett várni, mikor is első dalukat I Will Never Forget címmel feltöltötték az internetre. A The Fibonacci Project azóta többször koncertezett a Schönherzben, többek között a Blind Myselffel, miközben folyamatosan rögzítették dalaikat a kolesz stúdiójában, és otthon. Ennek gyümölcseként jelent meg 2011 június 15-én az első EP-jük Equations címmel, saját gondozásban.

Tagok:

Sápi Márton – dob
Suri Benedek – gitár, vokál
Tótok Péter – ének
Német Attila – basszusgitár
Luhály Ádám – gitár, vokál

www.thefibonacciproject.com/

Címkék: pulzus

Pulzus nevezettek - What's Up?

2011.12.28. 13:34 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszékén ismerték meg egymást, majd 2011 nyarán összeálltak, hogy megvalósítsák ötleteiket és ezeket megosszák másokkal..mint a legtöbb zenekar.

2011 augusztusában az első felvételek is elkészültek, melyek egyenlőre angol nyelven íródtak, de tervben van magyar dalok szerzése is.


A már elkészült dalok itt meghallgathatók : www.soundcloud.com/whats-up-music/

 

 


A zenekar tagjai:

Szeifert "Jason" Bálint - basszusgitár, ének
Ifj. Tóth István - gitár
Tálas Áron - dob, vokál

www.facebook.com/whatsupoffical

Címkék: pulzus

Pulzus nevezettek - Road Stone

2011.12.28. 12:58 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar 2007-ben alakult Győrben. Ruska Péter és Horváth Róbert azóta is oszlopos tagja a bandának.Akkor még punk-rock stílusban tevékenykedtek, és zenekar folyamatos átjáróház volt a basszusgitárosok  szempontjából. 2008-ban és 2009-ben rögzítettek  2 demo lemezt, és ezekben az években számos koncertet adtak. 2009 közepén csatlakozott a zenekarhoz Angyal Ádám és elkészült a Road Stone saját weboldala is.

2009-ben  olyan ismert bandákkal koncerteztek, mint az Ismerős Arcok, Lord, Blues Company. 2010-ben csatlakozott a zenekarhoz  Horváth Renátó, billentyűs poszton. Ebben az évben ismét neves zenekarok előtt léptek fel ( Depresszió, Blues Company ), majd  ősszel  stúdióba vonult a zenekar. Az első nagylemez 2012-re várható. A Youtube-on megtekinthető egy fotókkal illusztrált "werkfilm", mely a stúdió munkálatokba enged betekintést. Szintén ebben a videóban hallható egy kis ízelítő a Fejvesztett játszma című nótából. ( lásd alább )
 
A zenekar tagjai:

Ruska Péter - Szólógitár, Ének
Angyal Ádám - Bass gitár, vokál
Horváth Renátó - Billentyűs hangszerek , vokál
Horváth Róbert - Dobok

www.roadstonemusic.hu/

 

Címkék: pulzus

süti beállítások módosítása