Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Rubicon hírlevél - december

2011.12.08. 14:34 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 Bár csak két bulit vállalt a Rubicon decemberben, mégis tartalmasan telik a hónap számukra. A zenekarban újabb tagcsere történt, mégpedig dobos frontot. Az új taggal, Nagymihályi Lajos személyében, megerősödött zenekar a második nagylemezén dolgozik, mely a HammerWorld Magazin mellékletekén jelenik majd meg jövő áprilisban. Jelen pillanatban a dob és a basszus feljátszása történik és a zenekar profizmusának köszönhetően még az újabb tagcsere sem tudta hátráltatni a munkálatokat.

Néhány nap múlva elkészül és megjelenik a zenekar legújabb klipje, melyet ismét a Render Media készít számukra. A Te vagy a válasz című nótára készülő klip hamarosan a HammerWorld Magazin online felületén is megtekinthető.
Két interjú is vár a zenekarra. Az egyiket december 19-én hallgathatják meg az érdeklődők a Rádió 17 hullámhosszán, a másikra pedig január 16-án kerül sor a Rockpanorámában. 
A zenekar legközelebb december 30-án egy ingyenes évzáró buli keretében lép fel, Érden a Borgödörben.
 
 
 

Címkék: hírlevél

Junkies & Twister - évzáró buli a Club 202-ben december 30-án, ajándék Twister cd-vel!

2011.12.08. 12:15 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Közeledik az év vége, melyet szinte mindenki, saját kulturájának, vérmérsékletének és (zenei) ízlésének megfelelően megünnepel. Ez az ünneplés lehet meghitt, családias és természetesen lehet nagyszabású is. Az utóbbira számíthatnak azok, akik december 30-án, Budapest legnépszerűbb klubjában, a Club 202-ben szeretnék búcsúztatni az óévet.

A Junkies zárja majd őszi-téli országjáró turnéját, és ahogy az elmúlt hetekben, most is a Twister zenekar segít nekik a jó hangulat megalapozásában. Azon kedves zenebarátok, akik ezt a bulit választják, ajándékot is kapnak. Az első 50 vendég 1-1 Twister cd-vel lesz gazdagabb!

 

Gyertek el és csináljunk teltházat! :)

2011.12.30.
Club 202
Twister, Junkies
Kezdés: 22 óra

Belépő: 1500 HUF 

 

 

 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása