Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Játssz és nyerj Flúg cd-t!

2011.10.30. 21:24 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Azt csiripelték a kismadarak, hogy szombaton este a Flúg egy igazán jó hangulatú koncert keretében mutatkozott be Miskolcon. Nos, Miskolc népe, sőt Magyarország népe figyelem! 5 szerencsés nyerheti meg most a Flúg zenekar 2009-ben, az Edge Records gondozásában megjelent cd-jét, mely nagyon jó kritikákat kapott mindenhonnan. Azért, mert jó! :)

Ha szeretnétek tulajdonosai lenni az Elviszlek magammal című lemeznek, akkor itt van három kérdés,amire tessék szépen jól válaszolni:

1. A Flúg mióta zenél a jelenlegi felállásban?
2. Mi volt a 2006-ban megjelent EP  címe?
3. Mely zenekar társaságában fognak előszilveszterezni december 30-án?

A válaszokat ide várjuk: metalkilincs@gmail.com, eddig: 2011.11.13.


http://flúg.hu/
https://www.facebook.com/Flugzenekar

Címkék: játék

Fiúk kontra csinos lányok december 3-án a West Bahnhofban!

2011.10.30. 19:53 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Igen jó dolga lesz a Cherokee zenekarnak december 3-án. A Vasmacska és a Bubble Babes társaságában zenélhet a Nyugati téri aluljáróban található West Bahnhofban. De nem csak a Cherokeenak lesz jó dolga, hanem a közönségnek is, hiszen a buli ingyenes lesz mind rockrajongó számára. A Cherokee zenekar azontúl, hogy ezen az estén csinos lányokkal zenélhet, dolgozik az első lemezén, ami várhatóan jövő tavaszra készül majd el. Nemrégiben pedig lehetőséget kaptak, hogy felkerüljenek a RockinforM válogatás cd-jére, amin a Te vagy a trófeám című dal hallgatható meg.
A Vasmacskákat nem nagyon kell bemutatni, hiszen felbukkanásuk elég gyakori. Legyen az a Zorall Sörolimpia vagy a Club 202. A Bubble Babes egy viszonylag fiatal formáció, akik vagány, fiús nótát játszanak, nu-metal stílusban.

Ha december 3-án egy jót akarsz bulizni, ráadásul ingyen, akkor irány a West Bahnhof!

Bubble Babes
Vasmacska
Cherokee

    
Nyugati tér aluljáró, Budapest,Teréz krt. 55.

Címkék: ajánló

Pulzus nevezettek - Arizona zenekar

2011.10.30. 19:18 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar 2008-ban alakult és stílusát tekintve pop-rock. A zenekar a nevét arról a kávézóról kapta, ahol a lényegében megalakult. Az első időben feldolgozásokat játszottak, majd ahogy egyre jobban összeszokott a csapat és átadták egymásnak ötleteiket, megszületett az első dal, a Kitárt szárnyakkal. 2009-re készen volt az első demolemez is és a zenekar folyamatosan koncertezett. 2010-ben már több fesztiválon is fellépési lehetőséghez jutottak és a lendületet az egyik alapító tag, Hajas kiválása sem tudta visszafogni.
Idén elkészült az első lemezük, Gyúljanak a fények címmel és leforgatták első klipjüket is a Te vagy, aki kell című nótára. A zenekar dunaszerdahelyi székhelyű és legközelebb november 17-én láthatják és hallhatják őket az érdeklődők a dunaszerdahelyi VMK-ban.

Gasparik Ferenc- billentyű
Bokros Kriszta - ének
Gerő János - gitár
Madari Gábor - basszusgitár
Szabó András - dob

http://arizonamusic.hu/

Címkék: pulzus

Csepel Zeneművek - ahol nem szól rád a házmester!

2011.10.30. 18:46 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Csepel Zeneművek a Pulzus tehetségkutató következő főtámogatója. A Csepel Zeneművek próbatermeiben havi és óradíjas próbatermek közül lehet választani, de lehetőség van buliterem bérlésére is 50 főig, ahol  egy kis színpad hangosítással, csocsó és flipper is  áll a bérlők rendelkezésére.
A Csepel Zeneművek egyes próbatermei olyan híres muzsikusokról lettek elnevezve, akik már nincsenek közöttünk. Ezen próbatermek többek között  Máté Péter, Szécsi Pál, Pege Aladár, Radics Béla, Kun Péter és Zámbó Jimmy emlékét őrzik .
Az idén 10 éves  Csepel Zeneművek próbatermeiben próbál a Depresszió, a Zorall és a Junkies is.

 


Tovább információk a honlapon: http://www.csepelzenemuvek.hu/

 

Címkék: pulzus

Tamás a Dürer Kertben tér vissza a Rubicon élére! - Rendelj jegyet, ha nem akarsz lemaradni az eseményről!

2011.10.30. 13:35 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December 3-án, egy több zenekaros megmozdulás keretében láthatjátok és hallhatjátok újra a Rubicon zenekart. Tamás felépült és a visszatérés örömére két vadiúj szerzeménnyel is készülnek a srácok ,amit már a második  nagylemezre rögzítettek. A hosszú szünet után a zenekar már izgatottan várja a találkozást rajongóival és remélik, hogy ez az érzés kölcsönös.
A rendezvényen a következő fellépők lesz még: Szuszpenzor, Metalmoovers, Oplafon, Smith&Friends és az Alteriah.

Nagyon fontos információ, hogy jegyeket a helyszínen nem lehet majd vásárolni, kizárólag elővételben, 800 forintért, a zenekaroktól. Ha nem akarsz lemaradni a Rubicon visszatérő koncertjéről, rendelj jegyet a zenekartól a következő emailcímen: info@rubiconrock.hu

Várunk mindenkit sok szeretettel!

https://www.facebook.com/rubiconofficial
http://rubiconrock.hu/

Címkék: ajánló

Omen - november közepén irány a stúdió!

2011.10.30. 12:36 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

5 év után új, dupla albummal jelentkezik hamarosan az Omen zenekar. November 14-én stúdióba vonulnak és rögzítik az új dalokat, melyek szövegét Horváth Attila és Szeberényi Attila írta a zenekar számára. A dupla album érdekessége, hogy a másik lemezre 10-12 régebbi Omen nóta fog felkerülni, szimfonikus hangszerelésben. Ez Derzsi György "keze munkáját" dicséri majd.A zenekar naplószerűen fog beszámolni a történésekről, hogy a rajongók mindenről informálódni tudjanak majd.

http://www.omen.hu/
https://www.facebook.com/Omenzenekar

Címkék: hírek

Megjelenik a Thrash In Black, Zavarkó Laci emlékére!

2011.10.29. 20:50 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Csak eljött az ideje. Laci már nem érhette meg, de a lemezben lelke tovább él mindörökké.

Ez lesz a Beyond leggyorsabb albuma. Laci halála után még rákerült egy plusz dal, ezzel is emlékezve régi jó barátunkra, Babu testvérére, Bence apukájára és dobosunkra.
A dal címe: I Lose It All.

Laci és a Beyond közös életútjára emlékezve a lemezre került majdnem az összes előző albumunk zenei tartalma is mp3-ban. Alul kissé részletesebben meg lehet nézni az új album teljes tartalmát. Ez 45 szám egy lemezen. Rendeljétek meg a www.beyond.hu -n leírt módon.

A lemez címe (Zavarkó Laci emlékére): Thrash In Black
A megjelenés dátuma: 2011.11.07
Kiadó: Nail Records
Ára: a zenekartól (www.beyond.hu) 900Ft
(kérésre, plusz 400Ft-ért még az előző lemezünket, a Thrash albumot is mellékeljük amíg a készletünk tart)

CD rész:
01 - Foreign Heart
02 - Thrash Metal Reborn
03 - The Hotbed Of Hate
04 – Fire In The Mosh Pit
05 - I Lose It All
06 – Controlled By The Greats
07 - Ghost Of Fear
08 - Phantom Of Dreams
09 - Destined To Die
10 - Laci's Last Theme

PC-n lejátszható rész:

01- Képek Laci emlékére
02-Black Magic Night 2011 Album - (10 szám)
03-Thrash From The Beyond 2010 Album - (8 szám)
04-Holt lelkek 2009 Hungarian Demoalbum - (6 szám)
05-Tomik a fejed 1994 Hungarian Album - (9 szám)
06-Live concerts 89-90 - (2 szám)

www.beyond.hu

Címkék: hírek

21 év után újra Mephisto!- 2011. 11.19.-Vadvirág Táncház

2011.10.29. 20:08 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Fergeteges heavy metal koncert várható november 19-én a Vadvirág Táncházban. A Meltdown Judas tribute és az AC/BC mellett a Mephisto zenekar bemutatkozó koncertjét tekinthetik meg azok a kedves érdeklődők, akik aznap este a Vadvirágot választják szórakozásuknak színhelyéül.

A Mephisto-t még  az 1990-es évek elején alapította Nátkai Vilmos  és most, sok év után újra életre keltette a formációt ,mely jelen pillantban egy trió, egy hölgy dobossal  a Mister Skeletonból megtartott bőgőssel, Sipos Balázzsal, no meg Nátkai Vilmos gitáros/énekessel.

Menjetek sokan! Jó lesz!2011.11.19.
Vadvirág Táncház
Meltdown
AC/BC
Mephisto

Címkék: ajánló

Nonverse és vendégei a szegedi Club Noirban

2011.10.29. 18:31 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A budapesti Nonverse november 11-én a szegedi Club Noirba látogat. Viszi magával a szintén budapesti Alias zenekart is és a helyszínen csatlakozik majd hozzájuk három szegedi banda, A The Fractal Effect, az Eight Strings High és a Bad Taste. Nézzük a bandákat szépen sorban.
A Nonverse már két EP-vel bír, ami a honlapjukról ingyen lehetölthető. A zenekar olyan bandák társaságában koncertezett már mint a Grenma és az Alvin és a mókusok. A szintén budapesti Alias jelen pillanatban második albumán dolgozik, ami stílusban merőben más lesz mint az első, tehát tessék majd nagyon figyelni a fiatalokat. A The Fractal Effect egy fiatal formáció és a stílusukat tekintve metalcore, az Eight Strings High hard rockban nyomul és szintén nemrégiben alakultak. A Bad Taste viszont már több éves múltra tekint vissza, és hogy a bemutatkozásukból idézzek: "A Bad TAste egy 2008-ban alakult disznó rock n' roll banda, nem annyira zenészekből, mint inkább zúzni piálni és bulizni szerető emberekből, akik megegyeztek egymás között, hogy ki milyen hangszeren játsszon."


Szóval ők öten várnak majd mindenkit sok szeretettel, november 11-én, Szegeden a Club Noirban.


Kezdés : 20 óra
Belépő: 500 HUF

https://www.facebook.com/event.php?eid=159450420811634

Címkék: ajánló

Rocktusa a Vadvirágban - Éjfény, Corelosa, D.O.J. és sokan mások

2011.10.29. 18:12 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Mikulás előszombatján ( már ha létezik ilyen) a Rocktusa koncertsorozat a Vadvirág Táncházba látogat. Mint azt már a Rocktusa programok figyelői megszokhatták, most is egy több zenekaros minifesztiválra számíthattok.

A sort aznap este majd a Zinfield kezdi. Ők egy két éve alakult budapesti zenekar és folyamatosan dolgoznak a egy igazi "zinfield" hangzás kialakításán. Az estén a következő két zenekar az S.C. 901 és a GM.T. lesz majd őket követi majd a budapesti Agressun. Veszprémből érkezik majd az Éjfény a bulira, és róluk azt kell tudni, hogy a következő lemezükön dolgoznak. A stílusuk motscharmetal és ha fogalmad sincs arról, hogy ez mit jelenthet,akkor feltétlenül meg kell nézned őket. Az est fellépői között van a hatvani D.O.J. is, akik hamarosan rögzítik néhány első dalukat illetve a budapesti Éberálom, akik rendszeres fellépői a Rocktusa fesztiváloknak. Az estet a révkomáromi Corelosa zárja, akikről azt kell tudni, hogy 2006-ban alakultak és több átalakulás után végre újra aktívan koncerteznek és ebben a felállásban először lépnek majd fel a fővárosban.

2011. 12.03.
Vadvirág Táncház
Kapunyitás: 18 óra
Belépő : 600 HUF

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása