Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Team Rock Band a Pecsa Music Caféban, vendég: Sorbonne Sexual & Overcast-2012.04.06.

2012.04.01. 09:42 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 „Békét találsz a bolyongás után…”  A harminchárom év után újra megzenésített Horváth Attila vers, az Emberi szóval kezdő sorai még a legharcedzettebb rockereket is megindítják. A Team Rock Band nevével összeforrt egykori Taurus-dal mellett persze nem hiányozhatnak a külföldi és hazai rock klasszikusok mára kultikussá lett tételei sem az egri-felsőtárkányi-budapesti csapat április 6-i PeCsa Music Café-beli koncertjén. S mindez megtűzdelve neves sztárvendégekkel.     

A tavasz közeledtével a Team Rock Band muzsikusain csak úgy, mint feltétlen hívein a hard rock akut elvonási tünetei jelentkeztek. Bizony rég volt már december… Miután a gyógyszeres terápia ez esetben köztudottan hatástalan, az egyetlen gyógymód a Deep Purple, a Uriah Heep, Radics Béla Tűzkerék és Taurus interpretációi, valamint némi utókezelés - saját nótákkal.
 
A várhatóan (eddig szokásosan) emelkedett hangulat előkészítéséről két fiatal tehetséges társulat is gondoskodik. ½ 9-kor a Sorbonne Sexual élesíti be hangszereit; az ifjú titánok jellemzői, hogy a dallamok mellett komoly hangsúlyt fektetnek a dalszövegekre is. A szexis mennyország után – a sokszínűség jegyében - rövid látogatást tehetünk a pokolban is az Overcast szakavatott kalauzolása mellett. Jelen esetben, Lucifer birodalmában senkit nem főznek puhára, mindössze a muzsika vált némileg keményebbre – no meg szükség is van mindenkire a Team Rock Band produkciójához. A rock dzsembori tökéletesítéséhez olyan barátok sietnek a patinás csapat segítségére, mint a Karthago és a saját nevével fémjelzett Blues Band örökifjú frontharcosa Takáts Tamás, de ott lesz a 2011-es Csillag születik igazi sztárja, azóta a Slamo Revans érces hangú énekese Mr.Joe is. 
 
A Team Rock Band április 6-án estére a PeCsa Music Café klubjába hívja minden régi és kevésbé régi rajongóját, barátait; vagyis mindenkit, aki szereti a hamisítatlan rockzenét. Mert ott „Békét találsz a bolyongás után”.   
 
- Hegedűs István -
 

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr634331269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása