Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

IV. Zorall Sörolimpia – 3. nap – Twister, Zorall, búcsú

2011.08.23. 11:02 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A második reggel sem a lustálkodásról szólt. Ezek a motorosok korán kelő népek :) A reggeli rutin után a kis színpad felé vettem az irányt. Beneveztem a pingpong versenyre, de rövid időn belül kiderült, hogy 1. nem tudok pingpongozni, 2. le kell mondanom a mikrohullámú sütőről, ami a fődíj volt. Na, mindegy, majd jövőre!


10 óra felé a semmiből előbukkant Lórán Barnabás, ismertebb nevén Trabarna és meginvitált mindenkit a nagyszínpadra, motoros fűrész bemutatóra. Én inkább maradtam a békésebb csapatjátéknál, de azért néhány képet készítettem az utókor számára.

 

 

 
 Mikor Hangya megérkezett, és kinevezett a csapatjáték írnokának, végleg eldőlt a délelőtti programom. De nem bántam. Az első játék nagyon izgalmas volt. 12 kiválasztott szóból kellett a csapatoknak egy versikét faragni. Egész jópofa dolgok sültek ki belőle. Hamarosan Ti is elolvashatjátok ezeket a verseket a Zorall Sörolimpia honlapján.
 Volt még hordógurító verseny és ezen a napon is megadtuk a lehetőséget az ingyen ivászatra. Ismét volt meleg, dobozos sör ivás! :)


Amennyire nehezen ment a csapatok verbuválása előző nap, olyan sikeresen záródott a Sörolimpiai csapatjáték a IV. Zorall Sörolimpián. Mindenki remekül érezte magát, a versenyzők és a nézők egyaránt.
A díjak kiosztása után egy gyors ebéd következett, majd irány a nagyszínpad. Az Agregátor már zenélt mire odaértem és a korai kezdés ellenére is komoly nézősereg tombolt a színpad előtt. A Sing Sing emlékzenekarról sajnos lemaradtam, de a tatabányai Black Jack produkciójába sikerült belehallgatnom. Hamarosan megérkezett a Twister is. Miután benavigáltam őket a szabadtéri backstage-be, nem sok idő maradt a beszélgetésre.
17:30-tól  színpadon a Twister!


Be is álltunk „tömegnek” a Steroid zenekarral az első sorba. Szerencsére voltak követőink, sőt voltak olyanok is, akik énekelték a dalokat a nemrégiben megjelent lemezről. Ez igazán szívet melengető volt. A nekik szánt játékidő sajnos hamar letelt, de itt voltak, jók voltak és csak ez számít.

 

 
Reggel mikor felébredtem, eldöntöttem, hogy ma semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megnézzem a Zorall koncertjét. Jöhet bármi. Árvíz, szélvihar, vagy akár az egyiptomi tízcsapás, ma buli lesz!
Nem szeretném megtippelni, hogy hány ember állt velem együtt a színpad előtt este 10-kor. Sokan. Nagyon sokan. Amerre a szem ellátott, emberhegyek.


Miben különbözik a Zorall koncertje, bármelyik más zenekar koncertjétől? Lényegében semmiben. Zenészek zenélnek a színpadon és előttük tombol a közönség.
De már látom lelki szemeim előtt, ahogy az előbb említett emberhegyek rázzák a fejüket, mikor ezt olvassák. Akkor elmondom:

 


Amitől egy Zorall koncert különbözik bármely más zenekar koncertjétől az az, ami miatt a Zorall Sörolimpia különbözik bármely más fesztiváltól. Csúnya angol szóval a feeling más. Lehet, hogy nincs elég zuhanyzó (még), de nincs balhé sem. Ahol, ha főznek, akkor téged is meghívnak ebédre. Ahol nem kell attól tartanod, hogy ellopják a sátrad, úgy ahogy van, tokkal-vonóval, mert ez egy olyan közeg, ahol barátok, családok és természetesen Zorall rajongók gyűlnek össze évről-évre. Ez egy közösség, ahol figyelünk egymásra és segítünk egymásnak, ha kell. Egy rendezvény, ami évről-évre bővül, és egy falu, ami évről-évre szépül.


Köszönjük Megyer, köszönjük Hangya!
Jövőre, veletek, ugyanitt!

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr523173122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása