Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeptember 11- én Magyar Dal Napja!

2011.09.07. 12:50 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Vasárnap hét vidéki városban és tizenhét budapesti helyszínen, azaz közel negyven színpadon várják rajongóikat a honi előadók, a vokális magyar zene ünnepén.

Idén Nyíregyháza a Magyar Dal fővárosa. A szabolcsi megyeszékhely a város szinte minden pontján állít majd színpadot.  A nagyszínpad műsorát Presser Gábor nyitja meg, és a  Dimenzió együttes utcabálja zárja. Nyíregyházán még másnap is tartanak az ehhez kapcsolódó rendezvények, hiszen hétfőn Karácsony János tart énekórákat a helyi fiataloknak, helyi iskolák tanórái keretében.
Egerben Kovács Kati koncertje lesz a a fő szenzáció, de színpadra lép az Első Emelet és a Kerekes Band is.  Salgótarjánban a KFT koncertje lesz az est fénypontja.
Budapesten tizenhét helyszínre várják a magyar dal szerelmeseit és mindenkit, aki vágyik a közös ünneplésre. A Camponában olyan előadókkal találkozhat a közönség, mint a Bikini, a 100 Folk Celsius és a Karthagó. Itt egy különleges kiállítás is várja majd a látogatókat: relikviagyűjtemény a magyar rock és popzenei élet nagyjainak a tárgyaiból.
A Bem Rockparton idén is rocktörténeti múltidézésre hívnak a szervezők: koncertfilmeket vetítenek, majd akusztikus zene csendül, és a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek rock-életének kulisszatitkait fedi fel vendégeivel az est házigazdája, Török Ádám és a Mini Trió.
 
A Gödör Klubban húsz tehetséges fiatal zenekar mutatkozik be a közönségnek. A délután kettőtől, hajnali kettőig tartó buli újszerű hangzást, friss, lendületes, fiatalos programot ígér, nem csak fiataloknak. Ismét lesz Szerzők Színpad a Zöld Pardonban. A programot délután 5-kor Caramel nyitja, aztán este 10-ig népszerű előadók váltják egymást a deszkákon. Ott lesz a Supernem, a FreshFabrik, Belmondo, és Akkezdet Phiai, Éliás Junior, a Mystery Gang, és a Turbo zenekar is.

A részletes program, helyszínekkel és előadókkal megtalálható a Magyar Dal Napja honlapján.

http://www.magyardalnapja.hu/


 

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr383208718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása