Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

1 éves a Pecsa Café rock klubja!

2011.09.29. 14:08 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Egy Blues Company bulival indult tavaly október 6-án és az első hónapban mindössze négy koncert volt. Azután felpörögtek az események, egyre szélesedett a paletta és hamarosan már nyolc-tíz bulit rendeztek havonta, majd 2o11-től  tizenötöt. A zenei kínálat is egyre színesebb lett, a hagyományos hard rock estek mellett mind több fiatal banda érkezett , a klub igazi rockcentrum lett, ahol a műfaj minden stílusa otthonra talált.

Olyan neves bandák koncerteztek  a klubban az elmúlt esztendőben, mint az S-Modell, a Rock Band, a Belmondó, a ZBB, Roy és Ádám, Slamó, a HIT Pink Floyd tribute, az ős P.Box, a Kugli, Takáts Tamás, Vörös István és zenekara, a hagyományos rockzenét játszó Kedélyes Urak, Mr. Basary,  Tengs Lengs és számtalan fiatal csapat, köztük a Fat Cat Band, A Milleneum Hippies, az iScream, a Breakthru, a Rockets, az Engine, az FG-4, a Super Bad Heroes a Twister, a Bugz és még rengetegen.
 Rendeztek Tunyó emlékestet Bill és Bajnok fellépésével, rock and roll énekes csajok estjét és egy fantasztikus emlékbulit az egykori Budai Ifjúsági Park tiszteletére, amelyen többek között Bródy János, a Liversing, Komár László, Bergendy István, Zalatnay Sarolta és a P.Mobil is színpadra lépett. Itt kapott állandó otthont a Radics Béla emléktársaság, akik havonta egyszer a Tűzkerék XT állandó fellépése mellett, riportalanyokat hívnak és fiatal blues bandákat mutatnak be. A vendégek sorában olyan legendás zenészekkel találkozhattunk, mint Szörényi Levente, Somló Tamás, Póka Egon, Charlie, Som Lajos, Ráduly Mihály.

Az ünnepi hét a klasszikus rockzene előtt tiszteleg, október 5-én a klubnyitó Blues Company játszik, 6-án az ős P.Box és előzenekara a Nevermind, 7-én a Kedélyes Urak és vendégei, Csiga Sándor a Black Box-ból, Kalmár Géza a Tunyogi Rock Band-ből,Csikós Csaba a Team-ből, Kocsi Miklós a Bajnok Rock Team-ből, Móré Imre a P.Box-ból csapnak egy jó kis jammelést, szombaton pedig a Zefi vezette Rock Band következik, akik az ősz folyamán havonta egyszer rendszeresen fellépneka Pecsában.

A hónap hátralévő részében többek között a Rolls Frakcióval, a Protekcióval, a Papp-Sárdy NBB-vel,  az Ultravaló-val,Vörös Pistivel, a Keep Floyding-gal, a Zapruder-rel találkozhatnak a látogatók.

http://www.pecsacafe.hu/

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr433265101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása