Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Accord Management hírlevél - szeptember/október

2011.10.19. 19:57 | Metalkilincs | 1 komment

Jól kezdődött az ősz az istálló legtöbb zenekara számára. A Rubicon, az Alias és a Borgia egy-egy nótája felkerült a szeptemberi RockinforM válogatás cd-jére, A Hangerilla, a Cherokee, a Thornwill és az Éjfény pedig az októberi lemezre delegálta kedvenc nótáját. Ezzel a húzással közel 7000 ezer rock rajongóhoz jutottak el, jutnak majd el a srácok dalai.

Több banda dolgozik már a következő, illetve az első lemezén. Ha a munkálatok jól haladnak, akkor a Hangerilla, a bugZ, a Cherokee, a Nevergreen, a Thornwill, az Alias, az Éjfény és a Rubicon hamarosan megörvendezteti rajongóit első, következő illetve sokadik albumával. Természetesen mindenről időben értesíteni fogunk mindenkit.

A bugZ elkészítette első profi klipjét a Render Media segítségével, a Twister pedig a Junkies-al indult őszi/téli koncertkörútra. Ők is hamarosan elkezdik forgatni első profi klipjüket, ami igazi megkoronázása lesz az első lemez generálta sikernek. A Hangerilla is belefogott a várva várt első lemezbe, ami biztosan meg fogja számukra hozni a megérdemelt népszerűséget. A Cherokee is dolgozik az új lemezen, az ő esetükben egy jövő tavaszi megjelenésre számíthatunk. A Nevergreen háza táján viszont hamarosan elkezdődik egy erőteljesebb média kampány, hiszen ők már a munkálatok vége felé járnak.

A Thornwill már néhány dalt rögzített a készülő új albumra és talán nem véletlen, hogy az album és a zenekar iránt külföldről is van érdeklődés. A tárgyalások még folynak, egy biztos, az új album nagyon ütős lesz. Az Alias is szépen dolgozik. Miután nyáron trióra csökkentek, néhány átalakítás szükségessé vált a csapatban, és ez kiterjed a design-ra is. Sőt, az új formációnak és a stílus átgondolásának következtében a srácok egy kissé be is keményítettek :) Az új album mindenféleképpen egy sokkal erősebb anyag lesz, mint az első volt.
A Borgia rajongói bázisa jelentősen megnőtt a RockinforM-os szereplésnek köszönhetően. Sajnos a klipversenyt nem tudták megnyerni, de a második hely is igazán megtisztelő. Ennél csak az jobb hír, hogy a Rédió című daluk átment az első rostán a Class FM-en. Reménykedjünk:)
A Flúg őszi koncertszervezését kissé megnehezítette a bedőlt Rockdays-sztori, de azért a srácok nem keseregnek. Hamarosan új albummal jelentkeznek ők is, ami majd egy igazán különleges darabnak fog számítani.  Nemrég csatlakozott az Accord Managementhez a Day of Joy. A srácok még nagyon az út elején járnak, már ami a formációt illeti, október végén készül majd el az első néhány daluk felvétele. A D. O. J. muzsikája, stílusát tekintve keresztény rock és bár az Egyesült Államokból indult stílusnak nálunk nincs túl sok követője, a Day Of Joy tagjai szeretnék ezt a stílust minél szélesebb körben terjeszteni itthon is.
Az Éjfény végre megtalálta a megfelelő dobosát, így minden akadály elhárult az elől, hogy végre elkészítsék következő albumukat. Róluk is sokat fogunk még hallani a jövőben. A Rubicon decemberen újra elkezdi a koncertezést, de addig sem tétlenkednek. Készülnek az új nóták és már a jövő tavaszi turnét szervezik.

Az Accord Management honlapja is készülőben van illetve meghirdetésre került a Pulzus tehetségkutató is. Amíg a honlap elkészül és felkerülnek rá az információk, itt találjátok meg a legfontosabb híreket a zenekarokkal és a tehetségkutatóval kapcsolatban:

https://www.facebook.com/accordmanagement.hu
https://www.facebook.com/Pulzus

Címkék: hírlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr403315816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása