Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Rock klasszikusok és születésnap a Pecsa Caféban

2011.11.08. 14:22 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az igazán értékes rockzene jegyében telik el a november 10-vel kezdődő hétvége Budapest egyik legnépszerűbb klubjában. Csütörtökön Csákvári László, a "magyar Bryan Adams", aki nemcsak hangjában, hanem küllemében is megtévesztésig hasonlít nagy példaképéhez, ezúttal akusztikusan szólaltatja meg a világhírű gitáros dalait. A rendkívül sokoldalú énekes-gitáros már több helyen kipróbálta oroszlánkörmeit, játszott a Station nevű U2 zenét nyomó bandában és Kalapács Józsi zenekarában is. Az est másik fellépője a Queen Unplugged Project, akik 2004 óta játsszák a Queen dalait és a több mint 200 hazai fellépés mellett, nagy sikerrel szerepeltek Svájcban és Angliában is. Ez az év több Queen évfordulót is hozott, amelyek közül örömteli a zenekar megalakulásának 40, szomorú Freddy Mercury halálának 20 éves évfordulója. A magyarországi Queen rajongók klubja 1985-től a Pecsában működött és a jövő év elejétől ismét visszaköltözik eredeti bázisára.

 11-én, pénteken este az egyre népszerűbb Időgép együttes lép fel a Rock-on bemelegítője után és mivel mindkét banda rengeteg klasszikus nótát játszik, hatalmas rock slágerkavalkád várható az Edda, a Korál, a P.Mobil, a Taurus, a Beatrice dalaiból, valamint külföldi számokból, nem beszélve az Időgép saját számairól és a Tunyó nótákról, ugyanis tulajdonképpen az Időgép az "ős" Tunyogi Band, hiszen sokáig játszottak együtt a legendás énekessel.

 Szombaton hatalmas születésnapi őrület várható, a Mr. Basary Group érte el a 20 évet és ennek apropóján nagyszabású felfordulás ígérkezik, rengeteg vendégzenésszel, saját és Zep, Uriah Heep, Purple, Rainbow nótákkal, tortával, pezsgővel és egyéb nyalánkságokkal....

    
http://www.pecsacafe.hu/

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr683363442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása