Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Pulzus tehetségkutató - pályázó zenekarok

2011.11.18. 20:59 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

1 hónapja került meghirdetésre a Pulzus tehetségkutató, melyre folyamatosan érkeznek a nevezések. A zenekarok nagy többsége a rock és a metal műfajt képviseli, de a jelentkezők között találunk pop zenekart is. Eddig két pályázat érkezett Szlovákiából, szlovákiai magyar zenekaroktól ( Arizona, Corelosa) és jelenkeztek  a tehetségkutatóra olyan zenekarok  is, akik már évek óta a pályán vannak, de a nevezéssel szeretnék magukat még jobban megismertetni ( SenoR, Renegade, No more gravity ). Nincs hiány újoncokból sem ( Battery Band, Reason-X)  ami igazán örvendetes, hiszen jó látni, még ha a dolguk igen nehéz is, hogy mennyi tehetséges fiatal zenész él kis hazánkban. 

Az első 7 jelentkező zenekar portfoliója hamarosan Svájban, a Paiste-nél fog landolni, hiszen a második díjat felajánló cég szeretne a versenyzőkről folyamatosan tájékozódni, illetve az első díjat felajánló Fon-Trade KFT is figyelemmel kíséri a nevezési folyamatot.
 
Természetesen ez nem befolyásolja majd a nevezést és az eredményt, hiszen a zenekarok sorsáról a magyarországi zsűri fog majd dönteni, akik között olyan ismert zenészeket és a zenében évtizedek óta tevékenykedő  embereket találunk, mint Lévai Hangyássy László ( Zorall ), Molics Zsolt ( Cool Head Klan )  és Hajnal Gábor, a Piramis menedzsere, viszont mindkét cég szívügyének tekinti a tehetséggondozást, ezért is találjuk őket a Pulzus támogatói között. 
A nevezett zenekarok anyaga folyamatosan kerül feltöltésre a Pulzus Facebook oldalára.
Az első selejtező 2012 február 6-án, hétfőn lesz a Pecsa Caféban. 
 
https://www.facebook.com/Pulzus

Címkék: pulzus

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr613394949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása