Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pecsa Café napról napra - 50. heti programajánló

2011.12.11. 14:05 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December 13-án, kedden, Luca napján az újjáalakult Rolls Frakció immár harmadik koncertjét adja a klubban. Megtudhatjuk, hogy mitől megy a villamos, mik vannak az iskolásgyerekek naplójában és milyen ha egy zenész mérges kígyóvá változik. Két poénja is van az estnek, az egyik, hogy a buli elején klasszikus zongora muzsika szól, a másik, hogy az a hölgy aki hoz magával egy Luca-széket, ingyen mehet be a koncertre.

Szerdán a szokásos Blues Company őrület következik, amelynek középpontjában Kispirics eseményeinek bemutatása szerepel, különös tekintettel a szexuális jellegű történésekre.
 
Csütörtökön Gary Moore-ra emlékeznek a klubban az Empty Rooms segítségével. A zenekarban több ismerős arcot fedezhetünk fel, így Kalmár Gézát, aki Tunyó zenekarában is játszott vagy Talabér barátunkat, aki a Hit zenekarban vált ismertté, nem is beszélve Nagy Laciról, aki főállásban az Örökségben püföli a dobokat. Előzenekarként a Day of Joy és egy szemtelenül fiatal zenekar, a Gázrózsák lép a dobogóra.
 
Pénteken a Kedélyes Urak rockbanda vezeti elő a rockzene közismert nótáit, köztük sok-sok Deep Purple klasszikust, de nem maradnak ki a hazai bandák sem, itt többek között a P.Mobil dalai szerepelnek a listán Előttük az egyre ismertebb a GMT dübörög.
 
17-én, szombaton Zefi és a Rock Band várja szép számú rajongótáborát, amely kitartó hűséggel követi zenekarát, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a színvonalas, igazi hard rock zenére mindig lesz kereslet, bárhogy erőlködnek is médiák, hogy Fluor Tomit szeressük meg. Őt meghagyjuk nekik...
 

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr393455289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása