Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egy nappal karácsony előtt jó választás: VálaszÚt a Trafikban

2011.12.15. 08:34 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 
Ha belefér Szenteste előtt még egy utolsó rock and roll, akkor nincs más választásod: december 23-án a Trafik klubban a helyed, ahol a fiatal, tehetséges muzsikusokból álló VálaszÚt zenekar osztja meg közönségével nemrég elkészült vadonatúj albumát.  
 
Bizony akad még a feltörekvő, huszonéves zenészek között, akik nem a kétes, tiszavirág életű sikert és hírnevet hozó „tehetségkutató” versenyekkel próbálkoznak, ehelyett végigjárják azt a nem mindig aszfalt simaságú utat, amelyről ráadásul nem tudni, hová vezet…
A Kőbányai Zenei Stúdió épphogy végzett növendékei, Szebelédi Zsolt énekes, akusztikus gitáros (nem mellesleg a P.Mobil dobosa) és Móczár László gitáros a brit-magyar pop-rock muzsika nyomdokain haladva hívták életre a VálaszÚt zenekart, akik társaikkal – Péterfi Attila basszusgitáros, Fekecs Ákos dobos, valamint Ördög Dóra vokalista - a világmegváltás helyett mindössze a könnyen emészthető, ám gondolatébresztő szövegvilágú, tartalmas zene művelését tűzték zászlajukra. S, hogy mennyire komolyan gondolták, bizonyíték rá a 2011 novemberében, Titok címmel útjára bocsátott EP, vagyis középlemez, amely egyébként a www.facebook.com/valaszutzenekar webhelyről ingyenesen letölthető. 
Addig is, míg a computer felkent szakértői a letöltéssel bíbelődnének, érdemes 2011. december 23-án a budapesti Mikszáth Kálmán tér 2. sz. alatt fellelhető Trafik klubot felkeresni, hiszen a friss VálaszÚt- dalok (és egyéb feldolgozások) a zenekar előadásában, élőben meghallgathatók. 
Fellebben tehát pénteken este a fátyol a Nagy Titokról (pl.: mitől jó a VálaszÚt zenekar), s mindez karácsonyi ajándékként, belépődíjmentesen!
 
- Hegedűs István -
 

 

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr543465134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása