Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rádió 17 - Bírják a metalt!

2011.12.21. 17:44 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Rádió 17 hullámhosszán minden hétfőn és kedden este kizárólag a rock és a metal a téma.

A rádió három tematikus műsorral rendelkezik, ismerkedjünk meg ezekkel közelebbről is:

 

 

ROCK ’N RIDE (minden hétfőn 19 órától 20 óráig)

A műsor kimondottan a Magyar Rockzenekarokról szól és igyekszik mind a laikusok, mind a fanatikus rajongók igényeit kielégíteni. Fontos tény, hogy a műsor arculata pont az, hogy a meghívott zenekarok nem csak öt-tíz percet vannak jelen az éterben, hanem általában 50 percet. Tehát egy műsorban egy banda szerepel és természetesen ilyenkor kizárólag csak az ő zenéjüket játszuk. A Rock ’N Ride kapuja nyitva áll minden rockzenei stílust képviselő csapat előtt, amatőröktől a sztárokig bezárólag! 
Szerkesztő-műsorvezető: Doór Zoltán
 
 
ROCKSZIESZTA (minden hétfőn este 20 órától 21 óráig)
 
Az immár 10 esztendős Rocksziesztában – Magyarországon egyedülálló módon – kizárólag a legfontosabb rock és metal zenei újdonságokat mutatjuk be, hetente 6-7 friss alkotás kerül terítékre. Állandó rovatunkban (Hét újdonsága) kiemelt figyelmet fordítunk egy-egy megkerülhetetlen korongnak, melyről két dalt is lejátszunk. Mindezt humorral, vidám hangulattal fűszerezve. 
Ha érdekelnek a legjobb aktuális lemezek, de nincs kedved a netet böngészni, hallgass bennünket, hiszen a Rockszieszta azoknak szól, akik szeretnének folyamatosan képben lenni a rock világának újdonságaival kapcsolatban. Sok dalt nálunk hallhatsz elsőként!!!
Szerkesztő: Farkas Lajos Műsorvezetők: Doór Zoltán, Farkas Lajos, és Kertész Zsolt.
 
 
BACKSTAGE (minden kedden 20 órától 21 óráig)
 
Nézz be velünk a színpad mögé! A Backstage egy hetente jelentkező rockmagazin. Friss hírekkel, érdekességekkel, háttérinfókkal, koncert és fesztiválajánlókkal, klasszikus felvételekkel, ritkaságokkal, kuriózumokkal, pletykákkal, valamint nem utolsósorban fergeteges hangulattal és agyament poénokkal várja a hallgatókat az  I. Magyar Rádiós Rocktriumvirátus: Doór Zoltán, Farkas Lajos, és Kertész Zsolt.
Mi összekötjük a kellemeset a HANGOSSAL!
 
Idén utoljára, jövő héten kedden jelentkezik majd a Backstage. Nézzük, mivel várják hallgatóikat:
 
 
A keddi Backstage-ben este 20 órától párbajt vívnak a magyar és az angol zenekarok. És hogy ki nyer? Ezt a stáb a kedves hallgatókra bízza, mi csak megteremtjük az "összecsapás" feltételeit. A piros sarokban a magyar bandák: Pokolgép és Magma Rise koncertajánló, új Deviant demo, és friss Cadaveres lemezajánló. A kék sarokban a szigetországiak: Stephen Edmondson szülinapja alkalmából klasszikus nóta a Paradise Lost Icon című remekművéről, valamint újdonságként power/thrash metal a Savage Messiah-tól, és funeral doom a műfaj királyától, az Esoteric-től. 
 
Műsorhallgatás: FM 96.8, illetve www.radio17.hu
 
Keresd a Rocktriumvirátust a Facebookon is: 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr703481313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása