Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Megjelent a decemberi RockinforM Magazin!

2011.12.22. 10:32 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December 22-től az újságos standokon a legfrissebb RockinforM Magazin! A Korn került a címlapra és olvashattok az énekesükkel egy tartalmas interjút az új lemezük kapcsán.

Elkezdtük körüljárni a Kopaszkutya kettő című film körülményeit, amit következő számunkban folytatunk, hogy mindenkinek a véleménye publicitást kapjon.

Olvashattok Scorpions, Motörhead és Tankcsapda interjút, megtudhatjátok, hogy a híres Szabad Európa rádiós Cseke László miképp került ki külföldre, megérdeklődtük, hogy mi van mostanában a Junkies zenekarral, és a Magna Lum Laudéval.

Bemutatjuk Jónás Tamást, aki Steve Vai felfedezettje, megismerkedhettek Little G. Weevillel, aki egy Amerikában élő magyar gitáros, és megtudhatjátok, hogy Dörnyei Gábor hogyan lett a világ egyik legkeresettebb dobosa.

Ezen kívül interjú készült a legendás Wastaps együttessel, a Lovreck zenekarral, a Los Vegassal, és a Next Day formációval.

Club 27 rovatunkban olvashattok adatokat Richey Edwards, A Manic Street Preacers gitárosának rövid életéről, írtunk egy jegyzetet Chuck Schuldinerről, aki már tíz éve nincs közöttünk, és elbúcsúztunk Doyle Bramhalltól, aki a blues műfaj kiemelkedő alakja volt.

Írtunk egy jegyzetet a RockTV Hot Bird TV Awards jelölése kapcsán, és a Nightwish új lemezének megjelenése is írásra késztetett bennünket, továbbá készítettünk egy visszatekintést a 2011-es év hazai és nemzetközi történéseiről.

A már hagyományosnak tekinthető posztereket is megtalálhatjátok a magazinban és e hónapban két CD-vel kedveskedünk nektek: a Los Vegas és a Next Day új lemezét kapjátok ajándékba.

Minden kedves olvasónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és rockzenében gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

A RockinforM csapata

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr253485426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása