Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

augusztus 2011
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Metalkodás a PeCsa Caféban - 2011.08.20.

2011.08.13. 16:51 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Én bírom a metalt. A PeCsa Café falai is bírják. És Te? Bírod a metalt? Nos, ha a válaszod igen, akkor annyi időt még kapsz augusztus 20-án, hogy megnézd a tűzijátékot, de utána irány a PeCsa Café!
Két olyan zenekar koncertjének lehetsz részese, akik bár részt vettek az idei Bandák Csatája tehetségkutatón, de tehetségük és felkészültségük rég túlmutat ezen a szinten. Nem hiszed? Gyere el és lásd a saját szemeddel. Azaz halld a saját füleddel.
Az Engine 2006-ban alakult és Budapest szinte összes klubjában fellépett már. Sok tagcserét megélt a zenekar, de mostanra már biztosnak tűnik a csapat. Az első EP, mely az End of Time nevet viseli, 2010 év végén készült el és letölthető a zenekar honlapjáról.
A Thornwillt sem kell különösen bemutatni a metalrajongóknak. Idén lehetőségük volt fellépni a Metalfesten is, és se szeri se száma a külföldi, természetesen pozitív lemezkritikáknak. Szeptember 2-án, Győrben a brit Helgrind vendégei lesznek, de előtte még várnak mindenkit a budapesti zúzásra.


2011.08.20.
PeCsa Café
Engine & Thornwill koncert

   
http://www.thornwill.com   
http://www.enginemusic.hu

https://www.facebook.com/event.php?eid=184634024925376

Címkék: ajánló

Helgrind turné - 2011 ősz - Magyarország

2011.08.13. 15:34 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Összeállt a brit Helgrind zenekar turnéja, már ami a magyarországi supportokat illeti. 

A walesi Mutatorral érkezik hozzánk a Helgrind a ködös Albionból, de természetesen a magyarországi állomásokhoz magyar support dukál.
Hat tehetséges banda került kiválasztásra.

A Blasted age a Mélypont zenekar átalakulása után született Nagykanizsán. Old school thrash metal alapú, modern elemekkel megtűzdelt muzsikájukkal megfelelő választásnak bizonyulnak. Ők Győrben, Budapesten, Nagykanizsán és Keszthelyen lesznek majd a "helyi erők".
A győri állomáson segítséget is kapnak, a Thornwill  (http://www.thornwill.com) személyében. A Thornwill jelenleg második lemezén dolgozik és készül egy nagyon fontos találkozóra. Szeptember elején meglátogatja őket a svájci Paiste egyik vezetője. A zenekar tavasszal már átvette azt a cintányér csomagot, ami a "belépőt" jelentheti számukra az endorserek világába.   

A Wake on Burial ( https://www.facebook.com/WakeOnBurial) a keleti végeken segíti majd a Helgrind-t a zúzásban. Ők egy fiatal kazincbarcikai zenekar, és a nevük alapján mi más lehetne a stílusuk, mint a death metal. A facebook oldalukon 3 nótájukba bele is lehet hallgatni.

A Concrete (http://www.myspace.com/concrete666) a Dürer kertben mutatkozhat majd be a Helgrind előtt. A 2005-ben alakult budapesti thrash banda már a második lemezénél tart. A Revelations of Perdition három pusztító nótája teljes egészében meghallgatható a myspace-en, illetve ugyanott az album is megrendelhető. A stílus és a zenekar kedvelői legutóbb júniusban, a Dürer kertben kaphattak belőlük egy kis ízelítőt, ahol is a Drünken Bastarddal zúztak egy rendeset.

A következő support a Farcry (http://www.myspace.com/farcrymetal) Ők a szegedi Club Noirban lesznek a Helgrind vendégei. A 2003-ban alakult zenekar, néhány év és pár tehetségkutató után 2008-ban alakította ki jelenlegi felállását. Nemrégiben elkészült az új album mely a  Slaves of Chaos névre hallgat, és a lemezről 3 dal meg is hallgatható a zenekar a myspace oldalán.
   
A Taste my pain (http://www.tastemypain.hu) Nagykanizsán és Keszthelyen veheti ki a részét a zúzásból. A Nagykanizsán alakult zenekar idén ünnepelte 5. születésnapját s keszthelyi 512 Clubban.  A kétlemezese banda ide tér majd vissza a Helgrinddel szeptember 10-én, mely a turné záróbulija lesz.
   
   
http://www.helgrind.co.uk
 

süti beállítások módosítása