Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

augusztus 2011
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

PeCsa Café - szeptemberi programajánló

2011.08.25. 23:44 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Lassan vége a nyárnak, legalábbis a naptár szerint. Ebből egy dolog következik egyenesen: a szeptember.

 


De a PeCsa Café közönségének nem kell semmiféle változástól tartania. A szeptemberi programok ugyanolyan színvonalasak és jók, mint ahogy azt eddig megszokhatták.


7-én  a Blues Company koncertjére várnak szeretettel mindenkit és ahogy ezt már különböző rendezvényeken és motoros találkozókon megtapasztalhattuk, ők vonzzák a közönséget, mint a mágnes. 9-én a Pandora's Box lép fel a kávézóban és vendégként a Long Play 33 1/3-ot hívták maguk elé.

14-én szerdán, három,eddig még kevésbé ismert zenekar közös bulijára invitálnak mindenkit. Az ARTatlanok, a Day of Joy és az Alice Anton zenél majd az egybegyűlteknek. 22-én a szokásos Club 68 program, 24-én szombaton pedig az idei Bandák Csatája tehetségkutató döntősei tépik majd a húrokat a színpadon.

A szeptemberi tribute programot 29-én, csütörtökön a Lead Zeppelin szolgáltatja majd.



Vár mindenkit szeretettel a PeCsa Café!
   
http://www.pecsacafe.hu

50 éves a Budai Ifjúsági Park - születésnap a PeCsa Caféban

2011.08.25. 11:58 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Egy olyan eseménynek lehettek tanúi azok, akik augusztus 23-án a PeCsa Caféba látogattak, ami egyszeri és megismételhetetlen volt. Az 50. születésnapját ünneplő Budai Ifjúsági Park tiszteletére gyűltek össze zenészek és egykori parklátogatók.  A PeCsa Café soha még  ilyen embertömeget nem látott, mint kedd este és szerda hajnalban. Több mint 300 ember érezte úgy, hogy nem maradhat le erről  a nagyszerű, de a maga nemében mégis  megható eseményről.


Voltak páran a fiatalabb generációból is, de az átlagéletkor úgy 50 körül járt. Olyan emberek, akik már régen nem vesznek részt élőzenés rendezvényeken, de ez most más volt. Ez  egy időutazás volt, vissza a múltba, a fiatalság édes éveibe. Az ő fiatalságukéba, amit az Ifipark jelentett nekik.
A megemlékezésre szép számmal eljöttek azok a művészek, akik állandó fellépők voltak a Budai Ifjúsági Parkban. Som Lajos, Zalatnay Sarolta, Slamovits István, Schuszter Lóránt, Bergendy István, Bródy János, Komár László, Szigeti Ferenc,  hogy csak néhányat említsek.


 Természetesen a sajtó is képviseltette magát. Fotósok, tévések kapták el egy-egy interjúra a régi idők nagy sztárjait, akik ma már példaképek mindenki számára.
A Budai Ifjúsági Park gyönyörű helyen fekszik.  A világörökség részét képező Várkert-bazár mégis évtizedek  óta az enyészettel él boldogtalan házasságban. A főleg pénzhiány okozta állapotra egyenlőre nincs megoldás.

Pedig jó lenne a  60. születésnapot egy újjászületett Ifiparkban megünnepelni. De addig  is  maradnak a régi fényképek, a dedikált  bakelit lemezek és a beszámolók, amik erről az estéről készültek.

 

Címkék: beszámoló

süti beállítások módosítása