Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Black-Out akusztik a Gödörben - 2011.12.13.

2011.11.27. 14:06 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Black-Out zenekar idén is különleges atmoszférájú előkarácsonyozós akusztikus koncerttel készül, aminek ismét a Gödör Klub ad otthont. A Kowalsky, Csányi Szabi, Csányi Zoli és Fehérvári Attilából álló négyes mellett két hangszeres zenész és látványos vetítés színesíti a programot. 

A hagyományokhoz híven idén is vendégül látják jó barátjukat Jamie Winchestert!
Előttük zenél a DáNia, ami Nagy Dávid (ex-Pokolgép) és Gaál Xénia akusztikus formációja saját dalokkal és ismert, könnyed slágerekkel. 
 
Mindenkit várunk szeretettel december 13-án!
 
 
 
Black-Out téli Akusztikus koncert
2011.12.13. (kedd) 20:00
Közreműködik: Kondella Krisztián, Major Robi (Flúg)
Különleges vendég: Jamie Winchester
Előzenekar: DáNia
Jegyár: 1600Ft
 

Címkék: ajánló

Pecsa Café - decemberi programajánló

2011.11.27. 13:30 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Szinte a hónap minden napjára és minden korosztály számára kínál programot a Pecsa Café decemberben is. Szerdánként ismét Nagy Feró és a Beatrice illetve a Blues company rajongóit  várják. 22-én, csütörtökön a már megszokott és kedvelt Club 68 tartja gyűlését a kávézóban. 13-án, kedden, Luca napján az idén újjászületett Rolls Frakció, 8-án, csütörtökön pedig az ős Pandora's Box zenél majd. Nem lesz hiány tribute koncertekből sem. 15-én Gery Moore, 26-án pedig a Queen nagy slágerei csendülnek fel magyar zenészek előadásában. A feltörekvő rock nemzedék is időről időre lehetőséget kap a Pecsa Caféban. Decemberben ismét a klubban koncertezik többek között az ARTatlanok és az Éjfény. December 30-án, pénteken a P.Mobil koncertjével búcsúzik az óévtől Budapest egyik legnépszerűbb kávézója.

 
A részletes program: 
 
1. csütörtök - Fejbőr-csillagsólyom - Oiboys
2. péntek - Team Rock Band - Sitting Bull- Mr. Joe -Szebelédi
3. szombat - (iScream) - Ártatlanok - Madsen Models 
7. szerda - Nagy Feró és a Beatrice
8. csütörtök - ős Pandora's Box - Red Vájling
9. péntek - Napoleon Boulevard - Solaris klubest
10. szombat - Steel Orange- X-Elite
13. kedd - Rolls Frakció
14. szerda - Blues Company
15. csütörtök - Empty Rooms - D.O.J.- Gázrózsák
16. péntek - Kedélyes Urak - GMT
17. szombat - The Rock Band
21. szerda- Nagy Feró és a Beatrice
22. csütörtök - Club 68 (Tűzkerék XT)
23. péntek - Éjfény- Reason X- Eye for I
26. hétfő - Queen karácsony
27. kedd - Classic Beat Band
28. szerda - Blues Company
29. csütörtök - Papp - Sárdy + évzáró jam session
30. péntek - P.Mobil 
 
 
 

Címkék: ajánló

Zorall Tour 2011 - a következő állomás Kazincbarcika - 2011.12.03.

2011.11.26. 23:09 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Jövő héten szombaton Kazincbarcikára érkezik a Zorall cirkusz. A Zorall, saját bevallásuk szerint lakodalmas rockot játszó tánczenekar, de aki legalább egyszer látta a zenekart, az pontosan tudja, hogy ez a kifejezés korán sem helytálló. A Zorall az a zenekar, aki az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit dolgozza át vérprofin, a saját szája íze szerint. Ismerősek ezek a nóták:  Szállj velem, Táncolj, Déli partok, Azért vannak a jó barátok, Balatoni nyár, Országúti randevú? Hallgasd meg őket, az Ő előadásukban. Nagyon Zorall :)

Remek zene, csinos táncos lányok, tűz és fények, igazi profi show. Ez a Zorall!
 
 
 
2011.12.03.
Kazincbarcika, Diamond
 
http://www.zorall.hu/
 
 
 
 

Címkék: ajánló

Pulzus - az első tíz!

2011.11.26. 22:11 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

Megvan az első 10 zenekar, aki jövőre megmérettetheti magát a Pulzus tehetségkutató zsűrije előtt. A bandák között, mondhatni széles a választék, hiszen képviseltetik magukat több évtizede a pályán lévő zenészek és olyan fiatalok is, akik még a nagykorúság határát sem érték el. A stílusok tekintetében is nagy a változatosság, hiszen a pop-rock-tól a punkon át egészen a metal-ig minden megtalálható. A zsűri számára ez természetesen nem lesz releváns, hiszen amit néznek és értékelnek majd, az a hangszeres tudás, a pontosság, a szöveg, és a kreativitás lesz. 

A díjak felajánlói közül többen is képviseltetik magukat majd a zsűriben. Az első díj felajánlója, a Fon-Trade KFT.  képviseletében Schwartz Gábor, aki maga is zenész, Lévai Hangyássy László, aki az V. Zorall Sörolimpián ajánlott fel fellépési lehetőséget az első három helyezettnek, illetve ingyenes próbatermi lehetőséget a Csepel Zeneművek próbatermeiben, illetve Gyurcsik György, a Rockpanoráma szerkesztő-műsorvezetője, aki bemutatkozási lehetőséget ajánlott fel az első helyezett részére. A zsűriben helyet foglal majd Hajnal Gábor, aki mögött 45, zenében eltöltött év áll és Molics Zsolt is, aki szintén több évtizede van a pályán. 
 
A nevezett zenekarok megtekinthetők a Facebook Pulzus oldalán: https://www.facebook.com/Pulzus
 
A rendezvény támogatói: Fon-Trade KFT. Paiste, Render Media, Gitárcentrum, Hangya Produkció, Kontakt rádió, Rádió 17, Rockpanoráma, Rockerek.hu, Lánchíd rádió, Pecsa Café, Petőfi Csarnok.
 

Címkék: pulzus

Cherokee - készül a várva várt első!

2011.11.24. 19:17 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Dob + basszus. Ez már megvan. Hétvégén pedig következik a gitár. A  Cherokee zenekar első lemeze készül. A 2000-ben alakult zenekar többször nekifutott már a lemezkészítésnek, de mindig valami közbejött.

Idén viszont már nem lehetett tovább halogatni a dolgot. Az elmúlt 11 év legjobb dalai kerülnek majd fel a lemezre, ami, a tervek szerint jövő májusban jelenik meg, a Hammer Records gondozásában. 

A zenekar azért idén is jelentkezett egy újdonsággal, hiszen tavasszal leforgatták első profi videoklipjüket, a Te vagy a trófeám című nótára. Természetesen tervben van egy második klip is, a lemez megjelenéséhez igazítva és egy nagyszabású lemezbemutató is, nyár elején.
 
A Cherokee-t idén még kétszer láthatják és hallhatják a rajongók és érdeklődők, december 2-án a révkomáromi Rock Club 25-ben és december 3-án, Budapesten a Westbahnhofban. 
 
Gombás László - ének
Altordai Zoltán - gitár
Priskin Viktor - gitár
Kéri Zoltán - basszusgitár
Somogyi Attila - dob
 
http://www.cherokee.hu
https://www.facebook.com/Cherokee.zenekar

Címkék: hírek

Pulzus nevezettek - Bad Taste

2011.11.24. 16:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Bad Taste 2008 januárjában alakult Szegeden.A tagokat a rock zene, a sörözés és a csajozás, mint szabadidős tevékenység iránti érdeklődés hozta össze, jóllehet, csak nagyon ritkán sikerül mindhármat maradéktalanul megvalósítaniuk.

Döntő többségében saját számokat játszanak "tök mindegy, csak energikus legyen és hangos" stílusban. Az előbbi felfogásból adódóan a zenéjük leginkább az élő bulik alkalmával éri el igazi célját, ettől függetlenül nemrég készítettek egy 4 számos demo Ep-t, amit sok szeretettel ajánlanánk mindenki figyelmébe.

Tóth András (ének), 
Reszegi László (gitár),
Kovács Zoltán (basszus),
Szalma László (dob)
 
http://soundcloud.com/badtasterocks/sets
https://www.facebook.com/badtasterocks
 

Címkék: pulzus

Bemutatkozik az Eye for I!

2011.11.22. 22:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az Eye for I  2009-ben alakult. Azóta sok tagcsere történt a zenekarban, és idén októberben alakult ki a jelenlegi felállás.

A zenekar első fellépése 2011 április 21-én volt a Rocktogonban. Játszottak a Blind Myself előtt az A38-on és a Dürerben is. Idén nyáron elkészültek az első dalok is a Subscribe stúdiójában. A zenekar stílusát tekintve metalcore, de a zenéjükben progos témák is megtalálhatók.

Mihalovits Levente (Ének,Szólógitár)

Csendőr Balázs (Ének,Szólógitár) 

Kiss Csaba (Basszusgitár)

Nagy Levente (Dob)

Berki Richárd (Ének)
 

Legközelebb november 26-án a Trafikban találkozattok a zenekarral. 

http://soundcloud.com/eye-for-i

https://www.facebook.com/pages/Eye-For-I/149883875078493
 

Címkék: bemutatkozik a

Pulzus nevezettek - Tűzvihar

2011.11.22. 17:20 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar 2007-ben alakult. Az alapító tagok közül egyedül az énekes-frontember Lévai Zoltán (Zozy) tagja még mindig a zenekarnak.

A zenekar elég változatos életen ment át, eredetileg Szolnokról illetve Újszilvásról indult, majd a kiválások után és az énekes költözésének köszönhetően a zenekar Veszprémben alakult újjá. Itt 1 évig futott, majd a banda székhelye ismét Szolnok lett.
2010 májusában, több újabb tagcsere után végre összeállt a zenekar, immáron budapesti székhellyel  és elkezdték a koncertezést. Zenéltek a Crazy Mamában, a Barbárok Tanyaján. Idén felléptek a VI. Ráckevei motoros találkozón és ősszel megméretteték magukat a Peron Music tehetségkutatóján is. Ezután átestek még egy utolsó tagcserén, de mára már egységessé vált a zenekar.
 
Lévai Zoltán - Ének
Vajcs Péter - Szólógitár
Kovács Zsolt - Ritmusgitár-szólógitár
Oláh Éva - Basszusgitár
Mitró Máté - Dob
 
http://www.tuzvihar.hu/

Címkék: pulzus

November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM magazin!

2011.11.22. 09:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 Kedves Rockerek!

November 24-től a standokon a legfrissebb RockinforM magazin. A címlapon az Evanescence szépségét, Amy Lee-t találhatjátok, és természetesen olvashattok vele egy hosszabb lélegzetű interjút is. 
 
Meginterjúvoltuk Ákost az új kiadványa kapcsán, írtunk a PG Csoport negyed évszázados fennállásáról, olvashattok interjút a Nevergreennel, a Sonata Arcticával, a Moby Dickkel és a Nickelbackkel.
 
Megemlékeztünk olyan legendákról mint, Tunyó, aki már három éve nincs velünk, de szelleme és zenéje ma is itt él közöttünk,  Freddie Mercury, aki már húsz éve nem énekel nekünk, és Jim Morrisonról is, a 27-es klubban. 
 
A fiatalabb generációról sem feledkeztünk meg, hiszen két magyar post-rock csapattal is készítettünk interjút, név szerint a marionett ID-vel és a Rosa Parks formációval. Ezek mellett megismerkedhettek az erdélyi Grimus zenekarral, a NoAlibivel és a Mocsok 1 Kölykök gárdájával is. És hogy a blues, a folk és a jazz világa se maradjon ki, interjút olvashattok Pribojszki Mátyás herflimesterrel és a Vastaghúros zenekarral.
 
Ismét összeállt a Black Sabbath eredeti tagsága! Ennek körülményeiről és hátteréről is olvashattok magazinunkban.
 
De ne feledkezzünk el olyan nagy nevekről sem, mint a Pink Floyd és a Metallica, ők is bekerültek a novemberi számba és természetesen e hónapban is összegyűjtöttük számotokra a november hónap rockzenei vonatkozásait. 
 
Immár hagyományosnak tekinthető, hogy posztereket is találhattok a magazinban. E hónapban egy AFC és egy P.Mobil nagy poszterrel gazdagodhattok, míg kisebb méretben Freddie Mercury, a Megadeth, a Sonata Arctica és Leander 1-1 fotója került a lapba. 
 
Természetesen, a szokásokhoz híven van melléklet is. Egy igazi kuriózumot csomagoltunk a lapszám mellé Tunyó emlékére: a P.Mobil 1983-as, ifiparkbeli, Magyar Fal koncertjének egyetlen fennmaradt színes kópiáját.
 
A RockinforM csapata

Címkék: ajánló

Rock ' Roll Swindle 3. születésnapi party a Club 202-ben - 2011.11.26.

2011.11.22. 09:37 | Metalkilincs | Szólj hozzá!


Betöltötte harmadik életévét a Rock'n Roll Swindle. Ez alkalomból születésnapi party lesz  a Club 202-ben, most szombaton, azaz november 26-án.

Hangya és csapata  számos vendégzenésszel készült a nagy eseményre. A zenekaron kívül a következő vendégzenészekkel bulizhattok, a teljesség igénye nélkül: Linda Deamon, Pinyő, Szekeres András, Hartmann Ádám, Weisz Icuka, Noa és még sokan mások. 

Egy jó csapat, egy jó buli egy jó helyen. Kell ennél több szombat estére?!?
 
 
 
 
 
2011. november 26.
Club 202
Rock ' Roll Swindle 3. születésnapi party
 
https://www.facebook.com/event.php?eid=141999372570757
 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása