Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Beatrice, Wastaps, blues és heavy Mága Zoltán nélkül - Pecsa Café ajánló

2012.01.02. 11:25 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

 
Úgy indul az új esztendő a Pecsa Caféban, mintha mi sem történt volna. Igaz, hogy már 2012-t írunk, de változatlan tempóban mennek a bulik egymás után. Az óév utolsó koncertjei hatalmas sikereket hoztak, a Blues Company totál telt ház, a P.Mobil nagy sokaság előtt reggelig nyomta és sokan voltak az évzáró jam session-on is.
 
Most már igazán beindul a Beatrice klub,  amelyik minden második szerdán várja a zenekar rajongóit. A január 4-i buli minden bizonnyal az év első jelentős rockzenei eseménye, így a megjelenés szinte kötelező, nem beszélve arról, hogy Feró vezényletével fergeteges utószilveszteri hangulatot lehet teremteni.
 
   5-én csütörtökön, rég nem látott együttes, a Wastaps tér vissza a hazai színpadokra, egy nemrégiben megjelent új nagylemezzel a háta mögött. Az 1969-ben alakult zenekar, a magyar jazz-soul-rock egyik jelentős formációja, elsők között játszott James Brown, Otis Reding, Chicago, Blood Sweat and Tears nótákat, többször léptek fel a Syriussal és Nyugat-Európában is turnéztak. 1988-ban oszlottak fel, de szerencsére a történetnek nem lett vége, ismét együtt van a régi nagy csapat. 
 
 Pénteken a blues következik a műfajok felvonulásában, a Garda Zsuzsa-Benkő Zsolt duó és a Tenderfoot Blues Unit előadásában.  A Herfli Davidsont és a Virga Negrát is megjárt Zsoltot energikus előadásmódja, Zsuzsát pedig fantasztikus énektudása, elementáris hangja emeli ki a blues előadók közül. A Tenderfoot "Fringe" szakmai díjat kapott, ez is jelzi, hogy ők sem akárkik a blues világában.
 
 Január 7-én, szombaton jönnek a rockerek, mégpedig mindjárt négy banda egyszerre , a Flúg, a Cherokee, a Steroid és a Phlegethon köszönti az új évet, szigorúan Mága Zoltán nélkül, aki nem igazán férne be ebbe a buliba, akkor sem ha minden követ megmozgatna...
 
 
 
 

 

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr783513356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása