Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Távirati stílusban - Greskó Károly (Animid Effect) válaszol

2012.02.08. 17:23 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A legfrissebb történés a zenekarral, hogy kettővel kevesebben lettetek. Gondolom ez a döntés nem az elmúlt napokban született?

De, pontosan az elmúlt napokban döntöttek így az Ikrek. Egy pesti koncertszervezésbe kezdtem bele, ott bukott ki a dolog.
 
A Facebookon található poszt szerint, az elmúlt 10 év " sikertelensége" volt a döntés fő oka? Te is úgy érzed, hogy nem jutottatok semmire sem az elmúlt évtizedben?
 
Összefoglalva, igen. Ha tíz év alatt nem jutottunk el odáig, hogy átlagosan legalább az útiköltséget megtérítsék, ahová elautókázunk fellépni, valahol sikertelenségnek könyvelhető el. Ehhez több irányból is hozzá tudnék fűzni pár dolgot magam ellen, magam mellett is, de azt majd egy alkalmasabb beszélgetésben.
Azt nem állítanám, hogy "nem jutottunk semmire", két elkészített nagylemezzel és jó pár ütős koncerttel a hátunk mögött. Nyilván lehetne több is az asztalon, de ami számomra a legfontosabb: ezt szeretem csinálni, ezért élek, akár sikeres vagyok benne, akár nem. Az, hogy "mire" jutottunk ezidáig, nem befolyásolja ezt.
 
Nemrégiben megjelent az Engramosis.Milyen visszajelzéseket kaptatok ezzel kapcsolatban?
 
Őszintén szólva, még nem sok visszajelzés érkezett, a III. Műszak oldaláról lehetett és lehet még most is lekapni a lemezt, eddig 215 letöltést jelez a számláló. A hallgatóságtól kaptunk hideget-meleget, a médiában pedig két cikk jelent meg az anyagról, szintén vegyes érzelmekkel. Fizikai valójában szerettük volna szétküldeni a lemezt, de sajnos nem várt kiadások jöttek közbe. 
 
Gondolom, most ezerrel megy a keresés. Vannak esetleg már jelöltek a láthatáron?
 
Igen, nincs időnk nyalogatni a sebeinket, minél hamarabb túl szeretnénk lépni a helyzeten. Mindkét posztra vannak jelöltek, a kör hol szűkül, hol bővül, folynak az egyeztetések, kinek mi fér bele az idejébe, energiájába. Nagyon nehéz minden "követelménynek" megfelelő embert találni, mert a zenekari próba környékbeli személyt igényel, megfelelő tudással, hozzáállással, színpadképes felszereléssel stb. 
 

Címkék: távirati stílusban

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr774079263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása