Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Wisdom hírek

2012.02.23. 11:41 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

3 fontos hírünk van jelenleg, melyeket szeretnénk megosztani Veletek. Az egyik, hogy örömmel jelentjük, végre nemzetközi kiadóhoz kerültünk, méghozzá a Noise Art Records-hoz. Nem volt könnyű a döntés, mert a német AFM kiadótól is volt egy igen csábító ajánlatunk, de bizonyos okok miatt végül a Noise Art-tal írtunk alá.

Ez év augusztusában így világszerte megjelenhet a Judas lemezünk, és nem sokra rá tervezzük már a következőt is, melynek dalaival nagyon jól haladunk. A Judasról még annyit érdemes tudni, hogy rajta lesz a kislemezes All Alone dalunk NG által felénekelt verziója is, egy kis kuriózum gyanánt.
 
A másik, hogy ezzel egyidőben aláírtunk a Rock the Nation koncertszervező irodával is, mely elég sok neves bandát foglalkoztat, mint például Sabaton, Brainstorm, Exodus, Finntroll, Kreator, Korpiklaani. Jó kis turnékat várunk a megállapodástól.
 
A harmadik hírünk, hogy aki tavasszal szeretne látni minket, az Sopronban és Budapesten teheti ezt meg. Sopronban a Rockfarsangon veszünk részt a Moby Dick, a Lord és a Beatrice társaságában, Budapesten pedig a Dalriada, a Sear Bliss és az Avatar zenekarokkal, a Tavaszköszöntő fesztiválon lépünk fel a Club 202-ben. Ez utóbbi rendezvényre több akció is lesz, pl. március elejétől belépőjegyeket lehet nyerni majd rá. Figyeljétek a fellépő zenekarok Facebook oldalait!
 
Mindkét rendezvényre elkísér minket a Royal Vodka, így a megszokott kóstolók és a Fény is elérhető lesz mindenki számára.
 
Wiseman Is Alive!
 
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr534184807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása