Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A Gőzhajótól a Zöld szörnyig - Török Ádám ÉletműShow

2012.02.29. 20:15 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az egykori Besenyő Brass trombitás dr. Galyas László gondolt egy merészet; elsőrangú muzsikusokból népes csapatot verbuvált Mini Big Band néven, hogy a veterán rock-blues énekes- fuvolista Török  Ádám  dalait újra gondolva, új köntösbe öltöztetve tárják a bemrockparti publikum elé.

Producerként első és mindeddig egyedülálló vállalkozásba kezdett a trombita és a szárnykürt  elismert művésze az eMeRton- díjas Galyas doktor. Big band ruhába öltöztette azt a tizenhat szerzeményt, amelyet kitartó munkával az immáron négy évtizednyi Török Ádám életmű kultikussá érett terméséből szemezgetett. Az életműshow minden egyes tétele Zakar Zoltán grandiózus hangszerelésével, valamint az említett Galyas László művészeti vezetésével, tizenegy kiváló muzsikus tolmácsolásában fog felcsendülni a Bemrockparti művelődési ház színpadán. 
A Gőzhajótól a Kell a barátságig, a Lusta bluestól a Sziget bluesig, A Hívj fel-től a Zöld szörnyig bezárólag minden korosztály megtalálja kedvencét a bőséges repertoárban. A legendás Mini-, illetve Török Ádám dalok, ilyen tálalásban soha, sehol nem hangzottak el. Az ősbemutatóra 2012. március 17-én, szombaton este 7 órai kezdettel kerül sor.
 
A Mini Big Band produkciója garantált és igényes szórakozás azoknak, akik kedvelik az életműdíjas Török Ádám és a Mini emblematikus dalait, szeretik a hangulatos fúvós muzsikát; nem utolsó sorban katartikus élmény a közönségnek, hiszen most első ízben csodálkozhat rá a kétféle zenei stílus zseniális ötvözetére.
 
Ne feledjük: Magyarország első progrock bigbandje először a Bemrockparton! 
 
 - Hegedűs István  -

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr414226937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása