Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Pulzus középdöntő - összefoglaló

2012.03.17. 22:37 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Bizton állíthatom, hogy a zsűrinek ilyen nehéz dolga még nem volt, mint most. A legjobbakból kiválasztani a legjobbakat. Ez volt most a dolguk. A selejtezők során, minden fordulóban voltak kiemelkedően teljesítő zenekarok, stílustól függetlenül, de itt és most közülük kellett a legjobb hármat kiválasztaniuk és nem véletlen, hogy a legjobb háromból végül legjobb négy lett. Nehéz volt a döntés, hiszen arról szólt, hogy ki lehet az a zenekar, akit bátran fel tudunk majd állítani két fesztivál színpadára is, ki lehet az a zenekar, akit büszkén ki tudunk majd állítani a Pecsa Music Hall színpadára, egy külföldi fellépő elé és ki lehet az a zenekar, aki elmondhatja magáról, hogy a 2012-es Pulzus tehetségkutató győztese. Köztük van a válasz: Southern Comfort, No More Gravity, Sermi Holsen és Contour. 

A nagykaposi Southern Comfort, akik hihetetlenül szerények, de amit a színpadon művelnek, az egyszerűen lehengerlő és a stílus, amit képviselnek, minden zeneszerető számára befogadható, a péceli No More Gravity, akik olyan energiát tolnak a képedbe, hogy egyszerre befogadni sem vagy képes. A  királyhelmeci Semi Holsen, akik Nádasdi Péter vezényletével a remek zenén túl, ismét kiegészítették a produkciót némi színházzal is, és a budapesti Contour, amely négy céltudatos, jó fazonú srác kombinációja, akik minden szempontból a színpadra születtek. Ők már mindannyian nyertek, hiszen április 8-án felállhatnak a Pecsa Music Hall nagyszínpadára és azon mutathatják be újra, hogy mit tudnak. 
Az eredményhirdetés előtt azt mondtam a zenekaroknak, hogy kívánom, mindegyik találja meg a helyét a magyar zenei életben, és ezt kívánom azoknak is, akik sajnos nem jutottak be a középdöntőbe. Remélem, hogy néhányukkal még találkozom.
 
Köszönöm a Pecsa Music Café személyzetének a segítséget és a kitartást, és Lugosi Daninak a remek hangosítást. 
 
Találkozunk április 8-án a Pecsa Music Hall nagyszínpadán!
 

Címkék: pulzus

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr74322959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása