Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

2012
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Dirty Dogs & Black Jack a győri Shadowban - 2012.03.24.

2012.03.18. 17:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Március 24-én, szombaton ismét két tatabányai zenekar lesz felelős a hangulatért  a győri Shadowban. A nemrégiben második albumával jelentkező Dirty Dogs és a remek rockfeldolgozásokat játszó Black Jack lesz a klub vendége. A Dirty Dogsról a legfontosabb tudnivaló az új album, a Fekete Mámor, mely az Edge Records gondozásában jelent meg nemrégiben, a Black Jackről pedig azt kell tudni, hogy tagjai olyan zenekarokban muzsikáltak korábban, mint a Twin Six, vagy  a Hedonist Roosters. 

Mindkét zenekar számára debütálás lesz ez a koncert és hogy bizonyítékkal szolgáljak azzal kapcsolatban, hogy Ti is jól fogjátok érezni magatokat, nézzétek meg az alábbi két videót. :)
 
2012.03.24.
Shadow, Győr
Dirty Dogs  & Black Jack
Belépő: becsületkassza
 
 

Címkék: ajánló

Fesztivál Gútán, a Rock Club 25 közreműködésével - június 14-16.

2012.03.18. 16:28 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A festői szépségű gútai vízimalomban egy remek rockfesztivál szerveződik. A három naposra tervezett program keretében az ország több pontjáról érkeznek majd zenekarok, hogy a fesztivál látogatóit szórakoztassák. A programban jórészt olyan zenekarokat találunk, akik már egyszer  ( vagy akár többször is )  bemutatkoztak már a révkomáromi Rock Club 25-ben.  Így a fellépők között találjuk, többek között, a tatabányai Dirty Dogs zenekart, a budapesti Scerrat, a szegedi Wolfgang zenekart, a budapesti Flúgot, a szintén tatabányai Ideas és Reason-X zenekarokat és a komáromi Corelosat is. 

A szervezők terveznek futball bajnokságot és egyéb játékokat is. Az első és a második napon a zenekarok délután 4-kor kezdik a zajongást, a nulladik napon pedig, ha elfoglaltad a helyed és felverted a sátrad, este 9-kor indul majd a buli. A program:
 
2012.06.14. 21 órától
 
Psychosis
(Pa)Ramones ( Ramones Tribute)
 
2012.06.15. 16 órától
 
Wolfgang
Corelosa
Kancsapda
Leslie and the Heartbreakers
Subliminal Merger
Flúg
Kerecsen
 
2012.06.16. 16 órától 
 
Ideas
Reason-X
Scerra
Dirty Dogs
Agregator
Helldorado
Budapest Riddim Feat. Jr.Brown, Céanne, Superior
 
Bővebb infók hamarosan!
 
 

Címkék: hírek

bugZ hírek - finisben a J.O.M.U.F.F.F.

2012.03.18. 14:44 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Már csak egy kis keverés és kavarás és elkészül a bugZ EP-je, a J.O.M.U.F.F.F. A  6 nótát tartalmazó kislemezen olyan vendégek közreműködtek mint Szasza a Zorallból, Szávai Gery a Twisterből, Roboz Réka, a Kényes Foltok zenekarból és Szekeres Andris, aki a legtöbb dalban vokálozik. A bugZ jelenleg a Zorall zenekarral járja az országot és a remek bulikon felül néha hihetetlen kalandokba is keverednek. A rózsaszín bugyi mindenhol alapfelszerelés, a jó hangulat mellett természetesen. Az elkövetkezendő hetekben Kisújszállás, Maglód és Székesfehérvár lesz az úticél, majd jön a Pecsa Music Hall, ahol a Flúg és a Zorall társaságában a Pulzus tehetségkutató döntőjének fellépői lesznek. Figyeljétek a zenekar Facebook oldalát és megújult honlapját a friss hírekért!

 

www.bugz.hu

 

 

Címkék: hírek

Salvus, VL45, Flúg a Dürerben - 2012.03.23.

2012.03.18. 11:55 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Március 23-án, a Dürer kistermébe várunk mindenkit, aki szereti a dallamos metal muzsikát. Amely nem csak dallamos, hanem igényes is, és erre a három fellépő neve a garancia. A 2001-ben alakult Salvus lesz az est főzenekara, ők tavaly, szerzői kiadásban, jelentették meg második nagylemezüket, az Önarcképet, mely a honlapjukról ingyenesen letölthető. A lemez jó kritikákat kapott, és az Év albuma kategóriában jelölt volt az idei Hangsúly szavazáson is. A Salvus egyik vendége a VL 45. Róluk azt kell tudni, hogy 2002-ben jelentkeztek az első demojukkal és az évek során koncerteztek már Ausztriában és Olaszországban is. 2009-ben jelent meg debütáló albumuk, az Inside The Dice. Az est harmadik fellépője a Flúg. A zenekar 2006 óta játszik ebben a felállásban, két EP ( Kiszakadt belőlem, Visszafordíthatatlan) és egy nagylemez ( Elviszlek magammal) büszke tulajdonosai. Velük idén több fesztiválon is találkozhattok majd.

Március 23-án viszont irány a Dürer!
 
2012.03.23.
Dürer, kisterem
Salvus, VL45, Flúg
Kezdés: 20 óra
Belépő: 1000 HUF
 
 
 

Címkék: ajánló

Cadaveres Digitour, Debrecen - 2012.03.24.

2012.03.18. 11:03 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Cadaveres, Don Gattoval, Just Fourral és Éjfénnyel megerősített Digitourja március 24-én a debreceni Kaptárba érkezik, ahol is a Szeg zenekar csatlakozik még a különítményhez. A hosszú hétvégén a csapat bevette Nyugat-Magyarországot és most következik Magyarország második legnagyobb városa, Debrecen.

A debreceni Szeg hamarosan befejezi negyedik lemeze, a Tartsd a szád! felvételeit és egy videoklip is tervben van. A Don Gatto is hamarosan elkészül az új albummal, az Éjfény úgyszintén, a Just Four pedig hamarosan nekiáll a lemeznek, szóval ezek a mostanság igen csak elfoglalt srácok március 24-én Debrecenbe utaznak, hogy egy oltári zúzást csapjanak. Ja, és ne felejtkezzünk el arról sem, hogy a Cadaveres a Hangsúly idei szavazásán megosztott másodikként végzett Az év koncertzenekara kategóriában. Ha eddigi infók a bandákról nem voltak elég meggyőzőek a részvételhez, ez az utolsó mindenféleképpen fel kell, hogy állítson a fotelből. :)
 
2012.03.24.
Debrecen, Kaptár
Cadaveres,Szeg, Don Gatto, Just Four, Éjfény
Belépő: 1000 HUF
 

Címkék: ajánló

Kutyák a kutyákért - Dirty Dogs jótékonysági koncert - 2012.03.23.

2012.03.18. 10:25 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 A tavalyi jól sikerült akción felbuzdulva újra  jótékonykodnak a tatabányai kutyák. Március 23-i koncertjükön ismét a tatabányai Tappancs Állatotthon megsegítésére zenélnek. A koncerten fellép a Black Jack zenekar is, továbbá Várhegyi Balázs és Szrogh Bence.  Ha szívügyetek az állatok védelme és támogatása, és szeretitek a Dirty Dogs zenekart, akkor március 23-án nektek is a Roxxyban a helyetek.

További infók a zenekar honlapján.

2012.03.23.
Roxxy Music Café, Tatabánya
Kezdés: 21 óra
Belépő: 600 HUF
 
 
 
 

Címkék: ajánló

Pulzus középdöntő - összefoglaló

2012.03.17. 22:37 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Bizton állíthatom, hogy a zsűrinek ilyen nehéz dolga még nem volt, mint most. A legjobbakból kiválasztani a legjobbakat. Ez volt most a dolguk. A selejtezők során, minden fordulóban voltak kiemelkedően teljesítő zenekarok, stílustól függetlenül, de itt és most közülük kellett a legjobb hármat kiválasztaniuk és nem véletlen, hogy a legjobb háromból végül legjobb négy lett. Nehéz volt a döntés, hiszen arról szólt, hogy ki lehet az a zenekar, akit bátran fel tudunk majd állítani két fesztivál színpadára is, ki lehet az a zenekar, akit büszkén ki tudunk majd állítani a Pecsa Music Hall színpadára, egy külföldi fellépő elé és ki lehet az a zenekar, aki elmondhatja magáról, hogy a 2012-es Pulzus tehetségkutató győztese. Köztük van a válasz: Southern Comfort, No More Gravity, Sermi Holsen és Contour. 

A nagykaposi Southern Comfort, akik hihetetlenül szerények, de amit a színpadon művelnek, az egyszerűen lehengerlő és a stílus, amit képviselnek, minden zeneszerető számára befogadható, a péceli No More Gravity, akik olyan energiát tolnak a képedbe, hogy egyszerre befogadni sem vagy képes. A  királyhelmeci Semi Holsen, akik Nádasdi Péter vezényletével a remek zenén túl, ismét kiegészítették a produkciót némi színházzal is, és a budapesti Contour, amely négy céltudatos, jó fazonú srác kombinációja, akik minden szempontból a színpadra születtek. Ők már mindannyian nyertek, hiszen április 8-án felállhatnak a Pecsa Music Hall nagyszínpadára és azon mutathatják be újra, hogy mit tudnak. 
Az eredményhirdetés előtt azt mondtam a zenekaroknak, hogy kívánom, mindegyik találja meg a helyét a magyar zenei életben, és ezt kívánom azoknak is, akik sajnos nem jutottak be a középdöntőbe. Remélem, hogy néhányukkal még találkozom.
 
Köszönöm a Pecsa Music Café személyzetének a segítséget és a kitartást, és Lugosi Daninak a remek hangosítást. 
 
Találkozunk április 8-án a Pecsa Music Hall nagyszínpadán!
 

Címkék: pulzus

Club 68 március - 2012.03.22.

2012.03.17. 20:28 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Mintegy másfél éve havi rendszerességgel találkoznak a Radics Béla Emléktársaság tagjai és a vendégek a Club 68 bulijain a Pecsa Music Caféban, ahol RB Kapitány zenei öröksége a fő irányvonal. A meghívott vendég ezúttal Köves Pinyó lesz, aki a Mini, a Nonstop és a Piramis zenészeként párhuzamos pályát futott be a neves gitárossal. A beszélgetés után a Hársfa-sétány nevű banda majd a Tűzkerék XT koncertje következik.

 
2012.03.22.
Pecsa Music Café
Kezdés: 19:00 óra
Belépő: 1000 HUF
 
 
 

Címkék: ajánló

Cool Head Klan: Ister-Gam-már rendelhető!

2012.03.17. 19:48 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Molics Zsolt (Seneca, Sámán, Classica) vezette banda új, hagyományőrző, magyartudatú rock lemeze megérkezett! Az albumon 10 vadiúj dal található, illetve a Kossuth Induló és a Harc újra felvett változata. Gitáron és hegedűn Ángyán Tamás közreműködött.

Dalsorrend: Vörös és fekete, Még azt mondják ,Harc, Kunságifi, Kossuth induló, Ősök megidézése, Körbe-körbe körülöttem, Nem, nem, soha!, Ister-Gam, Sárga a pintyőke, Tisza partján, Nincs szebb állat
 
 
Rendeld meg most és kérd dedikálva! 
 
http://www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=13648
 
 

Címkék: hírek

Omega 50 Zalaegerszegen - 2012.03.16.

2012.03.15. 19:14 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Egyszer minden legenda véget ér... A világon is ritkaságnak számít, idehaza egyedülálló dolog, hogy egy zenekar 50 éve létezik, és sikere lényegében töretlen.

Az OMEGA idén 50 éves, és a zenészek sem mai gyerekek ezért úgy határoztak, a jubileum keretében nekivágnak egy utolsó vidéki turnénak, ennek keretében érkeznek március 16-án, pénteken Zalaegerszegre, a Városi Sportcsarnokba. Aki teheti ne hagyja ki a rocktörténelmi eseményt! Jegyek a helyszínen is kaphatóak!

 

 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása