Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Bemutatkozik az Anagramma!

2011.12.15. 20:36 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A formáció 2005-ben jött létre Gyurika és András által. 2006 januárjában stúdióztunk az esztergomi Genezáretben. Nagyon büszkék voltunk az elkészült felvételekre, hiszen két napunk volt a négy dal rögzítésére és keverésére. Ráadásul ekkor még ketten voltunk, így mindketten énekeltünk, valamint Gyurikának kellett a gitár mellett, a basszusgitár témákat is feljátszani. Bár még nem volt annyi dalunk, de elkezdtünk gondolkodni azon, hogy a későbbiekben mikor tudunk élőben fellépni. Kapóra jött, hogy a Longbow zenekarból kiszállt Parák Tamás basszusgitáros, úgyhogy gyorsan elcsábítottuk.

A koncerteken kényszermegoldásként Gyurika vállalta a frontemberi feladatokat, de gitározás mellett ez elég nehéz dolog. Folyamatosan kerestük a lehetséges embereket, de nem jártunk sikerrel. András ezt megunva nyakába vette Esztergomot, és körbelátogatta a zeneiskolákat, és azokat a helyeket ahol énekkel foglalkoznak. Sikerrel járt, így jelenleg két (!) Énekesnőnk is van, Vivien és Lilla. Szokatlan, hogy két frontember van, de működik, és ez a lényeg.
Ezután nem sokkal csatlakozott a zenekarhoz Atti, aki eleinte Tamást "helyettesítve" basszusgitáron, majd gitáron erősítette a zenekart.
Zenénkben törekszünk a dallamosságra, refrén centrikusságra, attól függetlenül, hogy maga a zene mélyebb, sötétebb lett. Ez köszönhető a korábban „C” hangolású gitároknak, amit az óta még egy egész hanggal lehangoltunk. Kerestük azokat az előadókat, amiket mindannyiunk kedvel, hogy el tudjon kezdődni a közös munka. Leginkább  Evanescence,  Within Temptation, Nightwish szerzeményeket játszunk a saját dalaink mellett. De vannak Lacuna Coil, Shakespeare’s Sisters dalok is a repertoárunkban. 
2011. november 10-én "jelentettük meg" magán kiadásban második anyagunkat, aminek a "Teljes Földfogyatkozás" címet adtuk. 5 dalt vettünk fel rá, 3 saját dalt, és két feldolgozást (Within Temptation - The Howling, Lacuna Coil - To the Edge) A lemezt egy az egyben magunk készítettük a felvételtől a keverésen át a borítóig, de azt hiszem a végeredmény abszolút jó lett.
 
A lemez beszerezhető a zenekartól, bővebb információ a honlapunkon: 
 
 
 
Németh Lilla - ének, billentyű
Komáromi Vivien - ének, billentyű
Kozák György - gitár
Horváth Attila Balázs - gitár
Parák Tamás - basszusgitár
Molnár András - dob
 

Címkék: bemutatkozik a

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr1003467008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása