Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Második Országos Zenész Pótszilveszter - pályázati felhívással!

2011.12.15. 20:09 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Fogjunk össze a rockzenéért 2012-ben is!

Január 14-én, rögtön egy nagyszabású rendezvénnyel indít a Motoroshang online rockzenei rádió munkatársa Szick Gergely, mint főszervező.

Hosszú évek keserű tapasztalata, hogy a médiák nem hajlandók tudomást venni a magyar rockzene létezéséről, létjogosultságáról, így ez a fajta muzsika száműzetésre ítéltetett a hazai orgánumokból. E csendes kirekesztés ellen kíván – figyelemfelhívó szándékkal –fellépni a Motoroshang rock rádió az Második Országos Zenész Pótszilveszterrel. Várják minden olyan vállalkozó kedvű rock zenész, illetve zenekar jelentkezését, aki kedvet érez ahhoz, hogy mindjárt az év 2. szombatján az Arany Tíz Kultúrház színpadán részt vegyen egy kis együtt muzsikálásban.
 
A jelentkező énekesekből, gitárosokból, billentyűsökből, dobosokból, stb. áll össze majd az ország legnagyobb, REKORD elnevezésű rock formációja, amely csak és kizárólag a jelzett időpontban fog fellépni, hogy előadjon három rock himnuszt: a P. Box (P.Mobil) - Zöld, a Bíbor és a fekete, ugyancsak P.Box – Soha nem elég, valamint Radics Béla és a Taurus - Zöld csillag című örökbecsű darabjait.
 
Jelentkezési határidő: 2012. Január 10.
 
A programhoz kapcsolódó pályázati felhívás: 
 
A Motoroshang rock rádió várja azon zenekarok jelentkezését, akik feldolgozták, vagy feldolgozni kívánják a Generáltól (vagy Cserháti Zsuzsától) a Különös szilveszter című nagy sikerű nótát!
További feldolgozható számok:
Piramis: Kívánj igazi ünnepet
TNT: (Dobrády Ákos): Nem jön álom a szememre
 
Hogy miért pont ezt a három szerzeményt választották, Szick Gergely, a rock rádió munkatársa szerint roppant egyszerű magyarázata van:
 
„Egyrészt mindkét dal meghitt hangulata, témája a közelgő karácsonyt idézi; a Piramis- opusz újragondolása a fiatalabb generációknak is népszerűsítheti ezt az ikonértékű szerzeményt. Másrészt Ákos szerzeményéhez elegendő egy jó gitár riff és máris kész egy nagyszerű rock nóta. Természetesen a harmadik szám pedig minden szilveszteri buli elengedhetetlen kelléke, így a Második Országos Zenész Pótszilveszteré is! Kedves „feldolgozók”, ne feledjétek: a kevesebb, néha több!”
 
Beküldési határidő: 2011. december 20.
 
A pályázatra beérkező dalokat egy szakmai zsűri bírálja el, az eredményről a nyertest 2011. december 22.- ig értesítik. A karácsonyi szerzemények átiratával külön-külön, és együtt is lehet pályázni!
Bővebb info a pályázatról: motoroshang.hu@gmail.com
 
A nyeremények:
 
Fődíj:
A dalt a Motoroshang rádió december 30-ig napi rendszerességgel legalább három alkalommal forgatja, a Különös szilvesztert pedig Január 15. -ig
A nyertessel szabadon felhasználható referencia riportot készít
Negyven perces fellépési lehetőséget biztosít a 2012. január 14-én megrendezendő Zenész Pótszilveszteren
2. illetve -3. díj:
A Motoroshang rádióban a beküldött dal december 22. és 30. között legkevesebb három alkalommal kerül lejátszásra, a Különös szilvesztert pedig December 22. és Január 15. között, Ezen felül az előadóval riport készül, amely a rádió élő adásban hangzik el.
(Persze a jól sikerült előbb beérkező nótákat már 22.-e előtt is elkezdjük játszani!)
 
További infó:
Szick Gergely
+36203712333
„Az internetes rock rádió,
ahol csak Magyar zene szól."
 
 
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr543466946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása