Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fantasztikus év vége a Pecsa Caféban!

2011.12.22. 12:26 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 A kitűnő évet záró Pecsa Café egészen különleges buliözönnel búcsúztatja az óévet. Karácsony második napján, 26-án hétfőn, a Queen karácsony keretében négy év után visszatér a Pecsába a Queen rajongók klubja és mindjárt különleges estét ígér a zenekar rajongóinak. Idén hármas évforduló kapcsolódik a Queen nevéhez, 40 éve alakult, 25 éve koncertezett Budapesten és 20 éve hunyt el Freddie Mercury. Lesz egy kis kiállítás Freddie emlékére, a pesti koncert emlékére és fennállása óta először lép együtt színpadra a Queen Emlékzenekar és a Queen Unplugged Project. A vendégek: Kósa Zsolt, Papp László és Katona Gábor, Janicsák István pedig élményeiről mesél, hiszen a Zizi Labor lépett fel annak idején a Queen előtt a stadionban.

Másnap, 27-én igazi bulihangulat ígérkezik, a Classic Beat Band nyomja a 60-as évek legendás és megunhatatlan slágereit, majd 28-án, szerdán jön a Blues Company évzáró őrülete, amely tavaly is hajnalig tartott, enyhének nem nevezhető ittassággal, asztalon táncolással, Klárikával, a guminővel, Kispiriccsel, motorokkal és Blöró megunhatatlan dumájával.

29-én valami egészen egyedi, csak a Pecsa Caféban hallható és látható eseményre kerül sor, a Papp-Sárdy NBB koncertje után hatalmas évzáró jam session indul, amely igazi örömzenét ígér. Papp Gyula hívó szavára kitűnő zenészek sokasága fog színpadra lépni, így ott lesz szinte a teljes Ismerős Arcok, Charlie, Kalmusz József, Felkai Miklós, Török Ádám, Fekete Gábor az egykori Skorpió dobos, Pataki László a legendás Syrius billentyűse, Tánczos (Stevie) István, Bese Csaba, aki Somló Tamás zenekarának oszlopos tagja, Kékesi Bajnok László, Horváth Zsolt, Kovács Jocó, a három gitáros legenda Mogyorósi László , Lugosi László és Závodi János, Baranyi Laci, a P.Mobil énekese és még sokan mások.

Az év zárásaként - merthogy végén csattan az ostor - 30-án este és éjszaka a P.Mobil nyomja el szinte minden létező slágerét, négy órát lesznek színpadon, azt játsszák, amit a nagyérdemű publikum kíván tőlük, még olyan nótákat is, amiket évek óta nem játszottak. Lesz üdvözlő pálinka, kaja-pia, nők, hatalmas őrület, örök és elpusztíthatatlan rock and roll hajnalig.

Pár nap pihenő következik, de figyelem, már lehet készülődni, január 4-én jön Feró és a Beatrice...

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr333485747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása