Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

A magyar Rock TV a Hot Bird TV Awards 2011 jelöltje!

2011.09.27. 23:16 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Fantasztikus hírt kaptunk. Csatornánk a magyar RockTV két francia és egy lengyel csatorna mellett jelölést kapott az év zenecsatornája kategóriában a Hot Bird TV Awards 2011 versenyen, ahol 19 ország 159 csatornája indult 10 különböző kategóriában a jelölésért.Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra november 25-én kerül sor az olaszországi Velencében. Nagyon büszkék vagyunk a jelölésre, mivel a díj eddigi története során Magyarországról csak a Duna TV került korábban a díjazottak közé, és jelenleg is olyan nemzetközileg elismert csatornák vannak a további kategóriák jelöltei között, mint a Mezzo Live HD, a BBC Knowledge vagy az ESPN UK. A zenecsatornák kategóriája mellett, ebben az évben indult csatornaként, az év legjobb új csatorna díjára is esélyesek vagyunk.

Bölcskey Mike
vezérigazgató
Skyble Media Zrt

Címkék: hírek

Rockday's túlélők - segítsünk nekik!

2011.09.27. 19:07 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy a YouArt produkció által "megszervezett" és egész nyáron promótált turné nem fog megvalósulni. A miértekre talán később lesz válasz, de talán nem lesz soha. A szervező, Piszmán Antal egy közleményt tett közzé a saját honlapján, miszerint szponzori visszalépés miatt volt kénytelen lefújni a turnét, majd a facebook oldalról törölt minden eddigi bejegyzést.

121 zenekar reménykedik abban, hogy visszakapja a befizetett pénzét, ami több zenekar esetében nem csak 30 ezer forint volt. De a legnagyobb probléma még sem ez. A zenekarok e turné reményében felkéréseket mondtak vissza, nem szerveztek saját maguknak fellépéseket az őszi szezonra, hittek az új rock nemzedék megszületésében. A szervező utolsó segítségként elküldött a zenekaroknak egy olyan kontakt listát, ami sok rossz információt és a zenekarok számára nem kompatibilis kontaktot tartalmazott. Ha ez segítség...

Ami viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy a tatabányai Alteriah zenekar dobosa Horváth Gábor létrehozott egy csoportot a Facebookon, ahol már nagyban megy a szervezkedés. A pórul járt zenekarok próbálnak egymáson segíteni. Sajnos a szervezőtől kapott, a turnéra vonatkozó információk elég hiányosak, sok esetben használhatatlanok, így kérünk mindenkit, aki tud segíteni a zenekaroknak, az látogassa meg a Rockday's túlélők csoportot a  Facebookon.

https://www.facebook.com/groups/128526423913700/

 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása