Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A Pulzus tehetségkutató tíz középdöntőse

2012.03.06. 18:10 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Nagyon erős mezőnyből került ki az a 10 zenekar,aki március 16-án megmérkőzik a döntőbe jutásért. Ismerkedjünk meg velük kicsit közelebbről.

 
No More Gravity
 
Ők egy hip-hop-rock-metal és ki tudja még milyen stílust ötvöző zenekar Pécelről. A zenekar körülbelül egy éve érte el jelenlegi formáját és azóta is folyamatosan koncerteznek, részt vesznek tehetségkutatókon és amikor van egy kis szabad idejük, készítenek egy videoklipet. Az In The Mud című nótájuk nemrégiben J-hawk-nak, a HCW pankrátornának volt a bevonulózenéje.
 
 
Semi Holsen
 
A Semi Holsen egy alternatív rockot játszó királyhelmeci csapat. Sokat utaztak azért, hogy bemutatkozhassanak Budapesten és remélem, hogy ők is úgy gondolják, megérte.Mi,akik láttuk őket, mindenféleképpen így gondoljuk. A zenekar 2009-ben alakult és dalaikat magyar és angol nyelven írják.Nemrégiben, Pozsonyban lehetőségük volt az Intim Torna Illegallal zenélniük.
 
 
 Southern Comfort
 
A középdöntő másik felvidéki zenekara a Southern Comfort. Kitünő blues-rockot játszanak, de saját elmondásuk szerint kevés fellépésük van. Legalábbis kevesebb mint amit ők szeretnének. Aki látta a produkciójukat, legyen az zsűri , közönség vagy egy másik zenész, mind elismerően nyilatkozott a csapatról.
 
 
Contour
 
Fiatalok, tehetségesek, van koncepciójuk és élettel töltik meg a színpadot. Ezek az első dolgok,amik a Contour zenekarról eszembe jutnak. Ha így folytatják, a Contour néhány év múlva meghatározó zenekara lehet a hazai pop-rock életben. Én nagyon szorkulok nekik.
 
 
 
 
Nuklea
 
A budapesti Nuklea zenekar fél éven belül a harmadik tehetségkutatón ér el jó eredményt. A Peron tehetségkutatón különdíjasok lettek, a Paksi tehetségkutatót megnyerték, a Pulzuson középdöntősök. Ez nem lehet véletlen, de mindenféleképpen jelent elszántságot és kitartást, ami igen dícséretes.
 
 
Dr. Melancholia
 
Mit is mondhatnék? Négy srác, extrém külsővel. Hogy mennyire extrém? Nagyon! :) Az emellé társuló muzsika sem elhanyagolható. A csapat az utóbbi időben átesett néhány tagcserén, de most újul erővel dolgoznak az új lemezükön és természetesen készülnek a középdöntőre. Viszont egy biztos, őket nem elég meghallgatni, látni is kell!
 
 
 
 
Paradigm Shift
 
A progresszív metal nem egy könnyen emészthető stílus. Szerencse, hogy a legtöbb zeneszerető úgy gondolja, hogy van jó zene és van rossz. Na, ez jó zene. Nem kicsit.A zenekar nemrégiben szert tett egy frontemberre is és az új dalok már vele készülnek. 
 
 
 
Battery Band
 
Szemtelenül fiatalok és pofátlanul tehetségesek. Ők is folyamatosan járják a tehetségkutatókat, gyűjtik be a jó eredményeket, mellette elkészült egy lemezük és még csak 16 évesek! A Lebegés című nótájukban egy olyan szerelemről énekelnek, amit még igazán meg sem éltek. :)
 
 
 
 
Progtyca
 
A középdöntő másik progresszív metalt játszó zenekara. A miskolci zenekar is megérdemelten jutott a középdöntőbe. A formáción egyáltalán nem látszott, hogy alig 1 éve zenélnek így együtt. Nemrégiben jelent meg első lemezük, mely a Segíts látni! címet kapta.
 
 
 
 
What's Up?
 
Az utolsó bemutatandó középdöntős a What's Up? Őket úgy kell elképzelnetek, hogy bementek egy szórakozóhelyre és a színpadon a What' Up? zenél. Leültök és hallgatjátok. Eltelik fél óra és még mindig ők zenélnek és Ti még mindig hallgatjátok. És ez így megy egész este. Nem tudjátok megunni,mert a muzsika kellemes, szórakoztató, változatos és megnyugtató. Egy stresszes nap után őket írnám fel orvosság gyanánt. Ja, és nem mellékes, hogy a srácok profi zenészek.
 
 
 
Ez a tíz zenekar, plusz egy közönség kedvenc vár rátok március 16-án a Pecsa Music Caféban. 
 
 

Címkék: pulzus

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr34293559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása