Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Pulzus tehetségkutató, döntő - Pecsa Music Hall - 2012.04.08.

2012.03.12. 21:49 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Április 8-án, húsvét vasárnap befejeződik egy fél éve tartó eseménysorozat, melynek neve: Pulzus tehetségkutató. 50 zenekar jelentkezett, és végül 44 vállalta a megmérettetést. Az öt héten át tartó elődöntők során tucatnyi tehetséges zenekart megismertünk, barátságok, munkakapcsolatok születtek, sőt volt olyan zenekar is, aki az elődöntőben bemutatott  produkciója után fellépési lehetőséghez jutott.

Természetesen nem nyerhet mindenki, de a döntőbe jutó három zenekar életében valami el fog indulni. Értékes tárgynyeremények, interjúk és fellépési lehetőségek várnak rájuk, így elmondhatjuk, hogy a három döntőbe jutó mindenféleképpen nyertesként távozhat majd. De milyen az ember!  Szeret nyerni, szeret első lenni, és zenészek esetében pedig szereti azt tudni, hogy az a rengeteg ráfordított idő, pénz, no meg a tehetség végre meghozta a gyümölcsét.

Április 8-án, a Pecsa Music Hall színpadán kerül megrendezésre a  Pulzus tehetségkutató döntője. A vetélkedéssel egybekötött gálaest egy komplett programmal várja azokat, akik kíváncsiak a három döntős produkciójára, az ünnepélyes díjátadásra és a vendégzenekarokra, akik az este folyamán fogják szórakoztatni a nagyérdeműt.
 
A döntő délután 18 órától a három döntős produkciójával veszi kezdetét, majd amíg a zsűri visszavonul és dönt, a Flúg zenekar ad koncertet. Utána következik a díjátadás, majd a nyeremények átvétele és a fotózás után a bugZ zenél. Az este sztárvendége a Zorall zenekar lesz, akik körülbelül fél 10-től adnak teljes nagy koncertet. 
 
Ha nyomon követted a Pulzus tehetségkutatót és nyitott vagy az új tehetségekre, mindenféleképpen ott a helyed. Ha pedig az estét még egy remek bulival is meg akarod fejelni, nem kérdés, hogy leszel április 8-án! 
 
2012.04.08.
Pulzus tehetségkutató, döntő
Pecsa Music Hall
Koncert ad:
Flúg, bugZ, Zorall
Kezdés: 18 óra
Belépő: 1500 HUF
 
 
Köszönjük a támogatást: Fon-Trade KFT, Paiste, Gitárcentrum, Render Media, Csepel Zeneművek, Hangya Produkció, Kontakt Rádió, Rockerek.hu, Rádió17, Rockpanoráma, Pecsa Music Café, Pecsa Music Hall
 

Címkék: pulzus

A bejegyzés trackback címe:

https://metalkilincs.blog.hu/api/trackback/id/tr594312945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása