Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Pulzus középdöntő - összefoglaló

2012.03.17. 22:37 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Bizton állíthatom, hogy a zsűrinek ilyen nehéz dolga még nem volt, mint most. A legjobbakból kiválasztani a legjobbakat. Ez volt most a dolguk. A selejtezők során, minden fordulóban voltak kiemelkedően teljesítő zenekarok, stílustól függetlenül, de itt és most közülük kellett a legjobb hármat kiválasztaniuk és nem véletlen, hogy a legjobb háromból végül legjobb négy lett. Nehéz volt a döntés, hiszen arról szólt, hogy ki lehet az a zenekar, akit bátran fel tudunk majd állítani két fesztivál színpadára is, ki lehet az a zenekar, akit büszkén ki tudunk majd állítani a Pecsa Music Hall színpadára, egy külföldi fellépő elé és ki lehet az a zenekar, aki elmondhatja magáról, hogy a 2012-es Pulzus tehetségkutató győztese. Köztük van a válasz: Southern Comfort, No More Gravity, Sermi Holsen és Contour. 

A nagykaposi Southern Comfort, akik hihetetlenül szerények, de amit a színpadon művelnek, az egyszerűen lehengerlő és a stílus, amit képviselnek, minden zeneszerető számára befogadható, a péceli No More Gravity, akik olyan energiát tolnak a képedbe, hogy egyszerre befogadni sem vagy képes. A  királyhelmeci Semi Holsen, akik Nádasdi Péter vezényletével a remek zenén túl, ismét kiegészítették a produkciót némi színházzal is, és a budapesti Contour, amely négy céltudatos, jó fazonú srác kombinációja, akik minden szempontból a színpadra születtek. Ők már mindannyian nyertek, hiszen április 8-án felállhatnak a Pecsa Music Hall nagyszínpadára és azon mutathatják be újra, hogy mit tudnak. 
Az eredményhirdetés előtt azt mondtam a zenekaroknak, hogy kívánom, mindegyik találja meg a helyét a magyar zenei életben, és ezt kívánom azoknak is, akik sajnos nem jutottak be a középdöntőbe. Remélem, hogy néhányukkal még találkozom.
 
Köszönöm a Pecsa Music Café személyzetének a segítséget és a kitartást, és Lugosi Daninak a remek hangosítást. 
 
Találkozunk április 8-án a Pecsa Music Hall nagyszínpadán!
 

Címkék: pulzus

Club 68 március - 2012.03.22.

2012.03.17. 20:28 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Mintegy másfél éve havi rendszerességgel találkoznak a Radics Béla Emléktársaság tagjai és a vendégek a Club 68 bulijain a Pecsa Music Caféban, ahol RB Kapitány zenei öröksége a fő irányvonal. A meghívott vendég ezúttal Köves Pinyó lesz, aki a Mini, a Nonstop és a Piramis zenészeként párhuzamos pályát futott be a neves gitárossal. A beszélgetés után a Hársfa-sétány nevű banda majd a Tűzkerék XT koncertje következik.

 
2012.03.22.
Pecsa Music Café
Kezdés: 19:00 óra
Belépő: 1000 HUF
 
 
 

Címkék: ajánló

Cool Head Klan: Ister-Gam-már rendelhető!

2012.03.17. 19:48 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Molics Zsolt (Seneca, Sámán, Classica) vezette banda új, hagyományőrző, magyartudatú rock lemeze megérkezett! Az albumon 10 vadiúj dal található, illetve a Kossuth Induló és a Harc újra felvett változata. Gitáron és hegedűn Ángyán Tamás közreműködött.

Dalsorrend: Vörös és fekete, Még azt mondják ,Harc, Kunságifi, Kossuth induló, Ősök megidézése, Körbe-körbe körülöttem, Nem, nem, soha!, Ister-Gam, Sárga a pintyőke, Tisza partján, Nincs szebb állat
 
 
Rendeld meg most és kérd dedikálva! 
 
http://www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=13648
 
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása