Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

február 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29

Rock Napja - már százezren várják!

2012.02.10. 15:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Már mindennek van ünnepe vagy napja, mért pont a rocknak nincs? Már 100 000 rocker feltette magában ezt a kérdést, amely válaszra is talált, hiszen először 2012-ben, június 16-án jön a Rock Napja.

Eme jeles zenei műfaj ünnepén az egész ország a rock jegyében tölti el napját, és issza a söröket a esti rock eseményeken, amik az egész ország területén kerülnek megrendezésre. A Rock Napjához csatlakozó zenekarok és rockzenei klubok, helyszínek június 16-án a Rock tiszteletére adják koncertjeiket a műfaj hű képviselőinek örömére.
 
Olyan nagy nevek csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint Nagy Feró, akinek már eddig is VIP helye volt a rock történelem könyvekben. Egy általa dedikált Cort gitárt már ki is sorsoltunk a facebookon. A rendezvény arca Kalapács József, aki a rock történelem egyik legmeghatározobb torka. Hamarosan készül vele egy nagyszabású videó is a Rock Napja népszerűsítésére. Vigi és a legendás Aurora zenekar is csatlakozott az összefogáshoz, de a soproni fehér bálna, a Moby Dick is bekapta a horgot amit a 100 000 rocker kivetett a facebookon.
 
Ahogy az a nagy nevű zenekarokból is látszik, hatalmas az összefogás, így bizton mondhatom, hogy 2012-től végre minden évben megtartjuk a Rock Napját.
 
Gyere és csatlakozz te is a 100 000 facebook követőhöz, és első kézből értesülhetsz a hozzád legközelebb eső Rock Napja rendezvényről.  Fogjunk össze, és alapjaiban rengessük meg a zenei világot!
 
 
 

Címkék: hírek

V. Zorall Sörolimpia - Balatonszemes - Vadvirág Kemping

2012.02.10. 14:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

2012-ben új helyszínre költözik a Zorall Sörolimpia. Ennek kapcsán tettem fel néhány villámkérdést a fesztivál szervezőjének, Lévai Hangyássy Lászlónak.

Hol lesz idén a Zorall Sörolimpia?
 
Balatonszemesen, a Vadvirág kempingben rendezzük meg idén az ötödik, jubileumi sörolimpiánkat.
 
Mennyivel lesz másabb, illetve mennyivel lesz jobb az új helyszín?
 
Sajnos évek óta küzdöttünk a megyeri helyszín hiányosságaival, mint az áram, víz, csatorna, stb. A kis falu sajnos nem alkalmas egy ilyen jellegű rendezvény megtartására, a fent felsoroltak hiányossága miatt. Néhány hathatós érv, ami szerintünk nem egy utolsó szempont a döntésünkhöz:
Árnyas Balaton parti kemping, a vasútállomás közelsége (150 m), kiépített WC és zuhanyzók akár többezres tömegre, kiépített és koncertezésre alkalmas áram, stb. 
 
Milyen változásokra számíthatnak a fesztiválozók a szállás, a tisztálkodás és az étkezés terén?
 
Mivel a rendezvénynek egy kemping adja a területet, ezért minden ki van építve ennek megfelelően. Van WC és zuhanyzó meleg vízzel bőségesen. Étkezés fronton is minőségi változásra számíthatnak a fesztivál látogatói.
 
Mi az, ami továbbra is változatlan marad?
 
Változatlanul a Zorall zenekar a házigazdája a rendezvénynek ,ahol is igyekszünk minden zenei ízlést kielégíteni. A jól bevált dolgokat, mint: Bazi nagy Zorall lagzi, Tábortűz, motoros felvonulás és túra, csapatjátékok, kívánságlámpás eregetés stb, természetesen idén is megtartjuk. De folyamatosan agyalunk, hogy ez a fesztivál ne legyen az” egyen feszt” kategória.
 
Mikorra lesz készen a program és ezen belül milyen újdonságokra számíthatunk?
 
A fő gerincét a műsornak összeraktuk, de mivel idén 3 színpadot szeretnénk üzemelni, ezért még várjuk a csapatok jelentkezését. ( További infók alább)
A nagy és kisszínpad mellett újdonságnak számít az akusztikus vízi színpadunk, ahol  Macskajaj jellegű akusztikus brigádok szórakoztatják majd a tisztelt közönséget.
 
Zenekarok figyelem!
 
A jubileumi évre való tekintettel nem csak a helyszín lesz más. Minden évben tucatnyi zenekar jelentkezik, hogy felléphessen a fesztiválon, ezért idén, 3 zenekar erejéig átadjuk a szervezési feladatokat a rajongóknak egy játék keretében, melynek menete a következő:
 
Várjuk azon zenekarok jelentkezését, akik szeretnének fellépni az V. Zorall Sörolimpián. Jelentkezni egy fotóval és egy youtube linkkel lehet, erre az email címre: 
sorolimpiabeszavazas@gmail.com.
 
A jelentkezett zenekarok fotói felkerülnek ide: www.facebook.com/pages/Zorall-S%C3%B6rolimpia/136397509723253
 
Jelentkezési határidő: március 31.
 
A Sörolimpia hagyományaihoz híven főleg a rock és metal zenekarok jelentkezését várjuk, illetve a vízi színpadra jöhetnek az akusztikus bandák is!
 
Legyél Te is Zorall!
 
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása