Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

február 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29

ParanoiD & Cool Head Klan koncert a Black Rockban - 2012.03.03.

2012.02.26. 20:15 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A ParanoiD idei első bulijára készül a győri Black Rockban, a Cool Head Klan pedig szerencsére már a sokadikra. A két zenekar játszik még együtt idén, de most maradjunk Győrnél és a Black Rocknál, hiszen a két remek zenekaron kívül meglepetés vendégei is lesznek az estének. De mivel tudom, hogy Ti sem szeretitek a meglepetéseket, ezért elárulom, hogy 1 dal erejéig színpadra áll majd Szávai Gergő, a Twister gitárosa és Tamási Ági, a Leaf Storm volt énekesnője, aki jelen pillanatban épp szólókarrierjét egyengeti. Ez a buli minden szempontból jónak ígérkezik, így aki teheti, menjen.

www.facebook.com/paranoid.felvidek

www.facebook.com/pages/Cool-Head-Klan/310756558656

 

 

 

Címkék: ajánló

Videoklip pályázat - Készíts klipet a Nevergreen egyik dalára!

2012.02.26. 18:06 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Videoklip pályázatot hirdet a Nevergreen. A zenekar január 28-án, a Gothica fesztiválon mutatta be új lemezét, a Karmageddont, mely harmadik hete fent van a MAHASZ 40-es toplistáján. A Nevergreen talán eddigi legjobb albumán található két nótára (tetszés szerint válaszható), a Míg a halál el nem választ vagy a Népünk árnya visszatér, címűre készíthetik el pályázatukat a rajongók vagy a profi videósok. A klip nem lehet kollázs. Minden pályázati anyagot a zenekar bírál el és a legjobb három publikálásra is kerül a Hammerworld és a Nevergreen internetes portálokon. A legjobb készítője pedig, azon túl, hogy klipjét több ezren nézhetik majd meg , gazdagabb lesz egy dedikált Karmageddon cd-vel és egy páros belépőt nyer a következő Gothica fesztiválra.

 
A pályázati anyagot erre az email címre várjuk: metalkilincs@gmail.com
 
A beérkezési határidő: március 31.
 
 

Címkék: hírek

Let The Monkey Drive / Contour / Nickelblack - Pecsa Music Café - 2012.03.01.

2012.02.26. 15:21 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A tavasz első napján, március elsején csütörtökön ismét egy remek program vár rátok a Pecsa Music Caféban. Lássuk csak! 20 órakor a Let The Monkey Drive kezdi az estét. Róluk azt kell tudni, hogy a blues a szívük csücske és alig 1 éve alakultak. Utánuk, 21 órakor következik a Contour, akiket a Pulzus tehetségkutatón ismerhettünk meg és remélhetőleg egyre több helyen bukkannak majd fel a közeljövőben.  Az est főzenekara a Nickelblack, és talán  mindenki számára nyilvánvaló, hogy ők egy Nickelback tribute zenekar. Mivel biztos vagyok abban, hogy március 1-én keresve sem találnátok jobb programot a fővárosban, ezért március első napján irány a Pecsa Café!

 
2012.03.01.
 
Let The Monkey Drive
Contour
Nickelblack
 
 
 
 

Címkék: ajánló

Pulzus tehetségkutató - negyedik forduló - 2012.02.27.

2012.02.26. 10:09 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Na, kérem szépen! Mi a hétfői program? Pulzus tehetségkutató a Pecsa Music Caféban! Ez egy olyan buli, ahol 10 zenekar lép fel, csak annyi különbséggel, hogy kicsit jobban izgulnak mint máskor, hiszen a dolognak tétje is van. Nem lesz ez másként február 27-én, hétfőn sem. Ezúttal ráadásul stíluskavalkádra is számíthatnak a kedves érdeklődők, hiszen lesz rock, punk, alternatív rock, dallamos death metal és shock rock is. Mindenki megtalálhatja  a neki tetszőt, és a "mindenevők" pedig ezen az estét lubickolhatnak. :)

A versenyző zenekarok: Tinker Freak, Corelosa, Bad Taste, STRoke, Dr.Melancholia, Dressed in Black, Battery Band, Éberálom, Nuklea, SirVive
 
 
 
A zsűri:
 
Lévai Hangyássy László - Hangya Produkció
Hajnal Gábor - a Piramis zenekar menedzsere
Schwartz Gábor - Fon-Trade KFT
Molics Zsolt  - Cool Head Klan
 
A rendezvény 17 órakor kezdődik és a belépés továbbra is ingyenes! Gyertek! Jó lesz! :)
 
Köszönet támogatóinknak: Fon-Trade KFT, Paiste, Gitárcentrum, Render Media, Csepel Zeneművek, Hangya Produkció, Kontakt Rádió, Rockerek.hu, Rádió17, Rockpanoráma, Pecsa Café, Pecsa Music Hall
 
 

Címkék: pulzus

Cherokee & Madsen Modell a Westbahnhofban - 2012.03.02.

2012.02.26. 10:05 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Március 2-án ismét egy ingyenes bulival vár mindenkit a Cherokee zenekar a Westbahnhofban. Ezúttal a Madsen Modellel közösen zenélnek majd, és a dolog érdekessége az, hogy a Madsen Modell dobosa egykor  a Cherokee zenekarban koptatta a dobverőket.  A buli este 9-kor kezdődik és a hely a tömegközlekedés szempontjából is idális, hiszen jöhetsz busszal, metroval, de akár vonattal is. :)

Pihend ki itt a heti fáradalmaid és a belépőjegy árát is sörre költheted. :)
 
2012.03.02.
Westbahnhof, Teréz krt. 55.
Cherokee és Madsen Modell koncert
Kezdés: 21 óra
A belépés ingyenes!
 

Címkék: ajánló

Ember-Választó Tour 2012 - Tatabánya, Puskin - 2012.03.02.

2012.02.26. 10:00 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Március 2-án Tatabányára érkezik a Road és a Depresszió közös turnéja az Ember-Választó. A Puskinban megrendezésre kerülő buli 18:30-kor kezdődik és két előbanda is felelős lesz a bemelegítéséért, már ha ebben az esetben erre egyáltalán szükség lehet. :) Fél 7-kor a felvidéki Factorial-X , fél 8 előtt pár perccel pedig a turné állandó kisérője a Csakazéris zenekar csap a húrok közé. A buli végén senki ne menjen sehova, azaz legalábbis Tatabánya területét ne hagyja el, hiszen a Roxxy Music Café afterpartyra vár mindenkit!

 
Ember-Választó Tour 2012.
Road - Depresszió közös turné
Tatabánya - Puskin 
 
18:00: Kapunyitás
18:30: Factorial-X (SK)
19:20: Csakazértis
20:15: Road
22:00: Depresszió
23:35: Afterparty a Roxxy Music Cafe-ban!
 
Jegyár elővételben: 2000 Forint
Jegyár a helyszínen: 2500 Forint
 
Jegyelővételi helyszínek:
 
Fortuna Jegyiroda - Szent Borbála tér 6.
Gerecse Rock Metal Bolt - Kertváros,Gerecse út 14.
Roxxy Music Cafe - Győri Út 1. / A
 

Címkék: ajánló

Rubicon a Menta Teraszon - Vendég: Flood in The Desert - 2012.03.02.

2012.02.26. 09:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Rubicont utoljára decemberben csíphették el a budapesti rajongók a Dürerben, ahol egy több zenekaros megmozdulás fellépői voltak. Február 14-én, a Club 202-ben ismét láthatjuk őket, de még mielőtt turnéra indulnak a Leander és a Rómeó Vérzik zenekarok társaságában, adnak egy önálló koncertet Budapesten.

Március 2-án, a Menta Teraszon lépnek fel, és a bemelegítő zenekar a fiatal és tehetséges Flood in The Desert csapata lesz. 

Mivel a lemezbemutató koncertig biztosan nem lesz önálló Rubicon buli a fővárosban, ezért a részvétel minden rajongónak kötelező. :)
 
 
 
 
2012.03.02.
Menta Terasz
Rubicon,vendég: Flood in The Desert
Kezdés: 20:30
Belépő: 800 HUF

Címkék: ajánló

Metalcore.hu 7th Anniversary Night

2012.02.26. 09:28 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A szokásos év végi győri Metalcore.hu buli sajnos helyszín hiányában nem jöhetett létre, azonban Február 29-én a Tukker Booking jóvoltából a portál a 7. születésnapját Budapesten fogja megünnepelni, ami manapság elég nagy szó, ha a hazai webzine-eket vesszük alapul.

Ennek örömére egy 4 zenekaros estének nézhetünk elébe a Szabad az Á klubjában, ahol egy angol, egy osztrák és két hazai banda fogja szolgáltatni a talpalávalót. Az angol Silent Screams most lép fel először hazánkban, és annak ellenére, hogy egy fiatal bandáról van szó, nem kevés helyen oszthatták már meg a színpadot olyan nevekkel, mint a Bring Me The Horizon, a Your Demise, a For The Fallen Dreams vagy az Emmure. A coventry-i fiatalokból álló banda 2011 októberében adta ki debütlemezét "When it rains" néven, ami nem máshol lett rögzítve, mint a Foundation Studios-ban, Indianában Joey Sturgis közreműködésével, aki azért nem kisebb nevekkel dolgozott már együtt, mint a Devil Wears Prada, az Asking Alexandria vagy a Miss May I.

Ezeknek a dolgoknak a fényében csak jót várhatunk tőlük, ami be is fog igazolódni, hiszen aki kicsit is nyitott a megragadó refrénekre, a tördelt groove-os breakdownokra és a remek melódiákra, amikkel párosítják tételeiket a srácok, annak garantáltan egy emlékezetes estében lesz része. Az angol arcok turnépartnere a nálunk nem rég megfordult osztrák Give Em Blood lesz. A Here Comes The Kraken előtt is bizonyították, hogy bizony egy nagyon erős formációról van szó, akik látszólag nem ma kezdték el, és gond nélkül szórják majd az arcba a moshmetal/hc történetüket! Hazai részről szintén két fiatal zenekar fogja adni a supportot, nem kisebb hévvel, mint külföldi társaik. A győri Nohanded Painter és a budapesti Project For A Better Dream fog egy metal/hardcore dömpinget rátok mérni, szóval érdemes lesz felkötni a gatyátokat!

A 4 zenekarra való tekintettel a kezdés pontban 20.00-kor lesz! A beugró: 1000 forint! Gyertek, és ünnepeljünk együtt!!!

 
!!!!TUKKER BOOKING AND METALCORE.HU PRESENT!!!!
2012 - FEBRUÁR 29 | SZABAD AZ Á (1076, Nagy Diófa u.8):
 
METALCORE 7TH ANNIVERSARY NIGHT with:
 
SILENT SCREAMS (Coventry, UK - Metal/Hardcore/Progressive/Melodic) www.facebook.com/silentscreamsband  www.ghostmusic.bigcartel.com
 
GIVE EM BLOOD (AT, Graz - Hardcore/ Metal) www.facebook.com/giveembloodband
 
NOHANDED PAINTER (Győr - Metalcore) www.facebook.com/nohandedpainter
 
PROJECT FOR A BETTER DREAM (Bp - Metalcore/Hardcore) www.facebook.com/pfabdofficial
 
Kezdés: 20.00
Beugró: 1000 HUF
 

Címkék: ajánló

Alice in Chains és grunge este a Dürerben - 2012.03.03.

2012.02.26. 09:20 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A 90-es évek elején Seattle-ben született zenei irányzat emberek milliót késztette arra, hogy kockásinges tarisznyarákként depizzenek Kurt Cobain "utálom magam" attitűdjére, vagy vegyék górcső alá a nemlétezés kérdéseit Layne Staley mekegős énekhangon elkövetett sorainak hatására.

Március első szombatján a MEN in the box produkció ismételten elővezeti a halhatatlan Alice in chains dalokat, és az eddigi megmozdulásaikhoz hasonlóan ezen a napon is sok vendégzenésszel kibővülve lépnek majd színpadra. Az est nem csupán az AIC-ról, hanem a grunge-ról is szól, így két másik banda melegíti be a nagyérdeműt. A Leaner a Nirvanát, a Green Office pedig a Pearl Jamet idézi meg.
 
Akinek kedves ez a nagy hatású zenei éra, az feltétlenül vegye célba március 3-án a Dürer kertet! 
 
2012.03.03.
Dürer - nagyterem
Belépő: 800 HUF

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása