Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Animid Effect - rekordsebességgel álltak talpra

2012.03.10. 18:53 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Alig egy hónapja jött a hír, hogy a Balogh ikrek kiléptek a zenekarból és máris jó hírekkel tudunk szolgálni az Animid Effect háza tájáról. A gyors és intenzív keresésnek köszönhetően egy nagyon erős csapatot sikerült Roynak összehoznia. 

Először a gitáros posztra találta meg a megfelelő személyt, a tapolcai Diablura zenekarban szólógitározó Fekete "Pittu" István személyében. A basszusgitáros pedig nem más, mint a GuilThee történetéből ismerősen csengő Vértesi "Pesta" István, akivel Roy  a GuilThee-ben zenélt együtt. Már zajlanak a próbák a két új taggal, gyúrják a repertoárt gőzerővel. Jó hír, hogy már a zenekari fotók is elkészültek, rossz, hogy egyenlőre nincs a zenekarnak honlapja, de ez a helyzet csak ideiglenes. Az, hogy a zenekar mikor lesz újra koncertképes, még a jövő zenéje, de az új srácok ügyesek és tettrekészek, így valószínűleg nem kell már sokat várni az újabb juharkodásra. :)
 

Címkék: hírek

Tunyóra emlékeznek a Pecsa Music Caféban

2012.03.10. 18:32 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Egészen különleges hét kezdődik a városligeti klubban március 13-án kedden, amikor a Pop 84 mutatja be a 80-as évek legendás slágereit. A rockerek által előadott egykori Duran Duran, Depeche Mode, Alphaville, A-Ha slágerek biztos, hogy sokakban nosztalgikus érzéseket keltenek, már csak a helyszín miatt is, hiszen a Pecsában működött a korszak legnépszerűbb discója, a Csillagfény, amely a nyár folyamán újra éled, ezúttal valóban a csillagfényes éjszakában, a Pecsa Gardenben. Exkluziv vendége is lesz a bulinak, itt lép először a nyilvánosság elé Karácsony János, az LGT gitárosának Bridge nevű új együttese, amely igazi zenei csemegét ígér.

Szerdán a kéthetenkénti Beatrice klub vendége, az állandó közreműködő ős- Ricsés Lugó mellett a Balkán Brothers együttes lesz, amely az Ős-Bikini nótáit adja elő és a ritkán hallható dalok igazi kuriózumnak számítanak.
 
Március 15-én a magyar rockzene egyik kimagasló alakjára, Tunyogi Péterre emlékeznek a klubban, aki március  13-án született és már több mint három éve nincs közöttünk. Az egykori zenésztársak közül Kékesi Bajnok László, Zeffer András, Fischer László valamint a The Next együttes adja elő Tunyó felejthetetlen dalait, így emlékezve a népszerű énekesre.
 
 Pénteken a Pulzus tehetségkutató érkezik immáron a középdöntőhöz, az elődöntőkből továbbjutott 10 zenekar vetélkedik a döntőbe jutásért, a zsűri és a közönség kegyeiért. A 16 órakor kezdődő vetélkedő után, az izgalmak feloldásaként a rutinos, öreg rókák mutatják meg az ifjaknak, hogy játszanak ők, a Treff zenekar esti buliján.
 
 A hét méltó befejezéseként, 17-én szombaton indul a Mystery Gang klub, a rockabilly legnépszerűbb magyar bandája ezentúl havonta egyszer várja rajongóit a Pecsában, rengeteg meglepetéssel és őrületes buli-hangulattal.
 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása