Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

március 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Thornwill koncert Tatabányán, az EGO Project és a Demonlord vendégeként - 2012.03.30.

2012.03.21. 21:13 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Alig három hét választja el a Thornwill zenekart első németországi koncertjétől és alig pár hónap a második lemezétől. Ez is az oka annak, hogy kevés fellépést vállal idén tavasszal, viszont a tatabányai buli eddig hiányzott a zenekar koncertnaptárjából. Tatabányán szeretik a metalt, így csak ajánlani tudom minden földimnek, hogy március 30-án, pénteken vegye komolyan a 20 órási kapunyitást és ha már kinyíltak a kapuk, jöjjenek is be rajta.:)  A Thornwill koncert fél 9-kor kezdődik, a buli pedig a Demonlord és az EGO Project koncertjével folytatódik, kifulladásig. Gyanítom, hogy az elmúlt hetek sikerszériáját folytatva, ismét egy remek estére számíthat az, aki a március 30-át a tatabányai Roxxy Music Caféban tölti.

 
2012.03.30.
Roxxy Music Café,Tatabánya
20:30-Thornwill
21:20-DemonLord
22:30-EGO Project
 
Belépő online : 800 Ft
Belépő a helyszínen : 1100 Ft
 

Címkék: ajánló

Rockmaraton hírek

2012.03.21. 09:59 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A napkitörések árnyékában elkezdünk mi is készülődni, az utolsó Rockmaratonra. A méltó és vidám búcsúhoz, a jó hangulat és az olcsó pia mellé több, mint 120 banda fogja húzni a talp alá valót. Idén végre fellép egy igazi power metal ikon, a finn Stratovarius, de jönnek a népszerű skót kalózok, az Alestorm is. Az USA-ból érkezik a death/core nagyágyúja a Carnifex, a Crowbar, a Texas In July és az Auburn. A punk vonalat erősíti az angol legenda, a G.B.H. és a szlovák Konflikt zenekar is.

 Az első magyar meghívottak nevei is napvilágot láttak már, a klasszikus metal Pokolgép, a több mint két évtizede létező, legendás punk banda a HétköznaPI CSAlódások, a három évtizede sikeresen munkálkodó Moby Dick is a fellépők között lesz. A folk metal rajongói akár egy napon nézhetik meg az Alestorm-mal a Dalriada, a Paddy and the Rats és a The Moon and the Nightspirit koncertjét. Egy igazi különlegesség is vár a publikumra, mert sok-sok év után először áll össze egy fellépés erejéig Kalapács József és az OMEN zenekar. A koncerten együtt idézik fel a régi slágereket, és bemutatkozik a zenekar új énekese Koroknai Árpád is. A hardcore/deathcore szerelmeseinek külön dühöngőt építünk, a 100 m2-es, színpad nélküli Nuskull Pit-ben a legsúlyosabb pogó várja majd a 18 éven felülieket, olyan kuriózumokkal, mint az ex- HateSphere énekessel felálló dán Scarred By Beauty. A fellépők névsora folyamatosan bővül, nem árt figyelni a weboldalunkat és a facebookot.
 
A hetijegyek elővételben kedvezményesen 9.990 forintért kaphatóak egészen július 8-áig. Az ország más pontjáról és a határon túlról érkezők számára jó hír, hogy a MÁV-Start jóvoltából idén is 50% vasúti kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra jegyet váltók. 
 
Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű Miss Rockmaraton vetélkedő, ráadásul több kategóriában:
1. Küldj egy fotót, mi feltöltjük a fesztivál facebook oldalára, te meg gyűjtöd rá a "tetszikeket". Ha tiéd lesz a legtöbb akkor nyersz két VIP hetijegyet, ha második vagy harmadik leszel, akkor egyet-egyet!
2. Ha Rockmaraton póló van rajtad, lehet saját készítésű is, vendégünk vagy két sörre vagy üdítőre a fesztiválon!
3. Idén külön értékeljük a kreativitást is, a képekből a szervezőség kiválasztja a három legötletesebbet, akik ajándékcsomagot nyernek!
Fotókat március 22. éjfélig várjuk e-mailben!
Az e-mail tárgya legyen: Miss Rockmaraton - és a neved
E-mail cím: horvath.laszlo@zombie11.hu
 
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása