Facebook

Utolsó kommentek

Accord Management hírlevél - november

2011.11.15. 22:34 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az istálló szinte összes  bandája az új albumán dolgozik. A bugZ idén egy EP-vel örvendezteti  meg rajongóit és szerencsére a nyáron,  a Render Media által forgatott videoklip is tisztességes nézettséget ért már el a Youtube-on. A Twister is készül már az első profi klipjének forgatására. Ez december első hetében fog megtörténni,  szintén a Render Media jóvoltából. Rájuk ebben a hónapban még vár egy jeles esemény, hiszen a Lizzy Borden vendégei lesznek november 30-án a Rocktogonban. A Cherokee és a Rubicon is lemezt készít és az már biztos, hogy mindkét album jövő tavasszal a Hammer gondozásában fog megjelenni.Mindkét zenekar decemberben láthatjuk legközelebb színpadon. 

A Nevergreen új albumával kapcsolatban egyenlőre még hírzárlat van, de hamarosan mindenre fény derül.

A Thornwill múlt héten egy remek koncertet adott Győrben, ahol az istálló minden szempontból legfiatalabb bandája, a Reason-X alapozta meg a hangulatot. A Thornwill a második lemezén dolgozik és decemberben két fontos koncert vár a zenekarra. 10-én a Moby Dick, 27-én pedig a Road és a Subscribe vendégeként fognak színpadra állni.
 
A Flúg idén egy maxival készül. Az új nótára  már nagyon ki vannak éhezve a Flúg rajongók, hiszen az utolsó hanganyag 2009-ben jelent meg a zenekartól. A maxin egy dal három változata fog szerepelni: magyarul, angolul és egy rádió edit változat. Reméljük, hogy a rádiók is  nyitottak lesznek erre. A Flúgot legközelebb a Wisdom vendégeként láthatjuk Székesfehérváron, a Fezenben. A Day of Joy is megkezdte már dalainak rögzítését. Idén mindenfeléképpen szeretnének elkészülni egy néhány számos demóval. Akadályt csak a stúdió kapacitása gördíthet a srácok tervei elé. Őket jövő héten,  november 24-én, a Menta Teraszon nézhetik meg az érdeklődők. 
 
Az Éjfény nem csak az új lemezén dolgozik, hanem egy új néven is tanakodik, hiszen az angol nyelvű anyagot szeretnék majd megfuttatni külföldön is. Ehhez várják a névötleteket. A legfrappánsabb ötlet gazdája a zenekar most készülő albumával lesz gazdagabb.  Az Éjfény szombaton, többek között a Cadaveres társaságában koncertezik Mosonmagyaróváron, a Faházban. A Borgiával múlt szombaton az RTL Klub stábja forgatott egy riportot, amit szombaton, az X-Faktorban láthat majd pár millió tévénéző. A zenekar szintén dolgozik már a második albumán, de a kiadás dátuma és módja még nem ismert. 
 
https://www.facebook.com/accordmanagement.hu
http://www.myspace.com/accordmanagementhungary
https://www.facebook.com/Pulzus 

Címkék: hírlevél

süti beállítások módosítása