Facebook

Utolsó kommentek

Időgép koncert a PeCsa Caféban - 2011.11.11.

2011.11.03. 21:57 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

November 11-én Időgép koncert lesz a PeCsa Caféban. A kecskeméti zenekar 2000-ben alakult és első koncertjükön P.Mobil, P.Box és Bill nótáit adták elő. 2002-ben, többszörös tagcserék után alakult ki az azonos irányvonal és az egységes hangzás. Ez, az elkövetkező években 5 lemezt hozott a konyhára, a legutolsót idén. A Skizofónia című lemez  tavasszal jelent meg, szerzői kiadásban. A zenekar sokat koncertezik Kecskeméten, ahol igazán nagy népszerűségnek örvend, de rendszeresen játszik a fővárosban is. A következő találkozás  lehetősége  a budapesti rajongók számára november 11-én lesz a PeCsa Caféban.

http://www.idogep.hu/

Címkék: ajánló

Pokolgép koncert a Diamondban!

2011.11.03. 00:25 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

November 19-én Kazincbarcikán koncertezik a Pokolgép. Az év elején vérfrissítésen esett át a zenekar, Czébely Csaba helyett a fiatal Veress Márton vette át a dobverőket, Nagy Dávid helyére pedig Z. Kiss Zalán érkezett a magyar rockzene egyik legrégebbi és legaktívabb zenekarába.

A tagcsere után az élet pedig ment tovább, hiszen várta őket többek között a Metalfest, a Rockmaraton és a Fezen nagyszínpada. November 19-én a Diamondba  érkezik a zenekar és előzenekara a budapesti Postumus lesz. Őket érte az a megtiszteltetés, hogy az őszi és a téli szezonban a Pokolgéppel turnézhatnak.



2011.11.19.
Kazincbarcika, Diamond
Postumus, Pokolgép

http://www.pokolgep.hu/
http://www.myspace.com/postumusmusic

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása