Facebook

Utolsó kommentek

Lájkoltatási hadművelet - Rubicon

2011.11.01. 19:30 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Mit kell tudnod a Rubiconról, hogy megszeresd őket? A csapat 2003-ban alakult, de igazából csak 2008 óta beszélhetünk Rubicon zenekarról. Azóta viszont nincs megállás. A dallamos metalt játszó zenekar mindent megtesz azért, hogy egyre ismertebbé váljon. 2008-ban elkészült az első demójuk, majd 2009-ben elkezdődtek a fellépések. A Kalapáccsal a Wigwamban, az Emergenza döntő keretében az A38-on, majd 2009 októberében a Hammer mellékleteként megjelent első lemezük, A holnap Tüze. 2010-ben országos turnéra indultak a Depresszióval, amivel sok új rajongót szereztek maguknak. Egy profi videoklipjük már van a Render Media jóvoltából, de már úton van a második.
Ha szeretnéd az elsők között látni a vadiúj klipet, akkor lájkold a zenekar facebook oldalát és ha igazán meg akarod őket szeretni, akkor menj el december 3-án a Dürerbe.


https://www.facebook.com/rubiconofficial
http://rubiconrock.hu/

Címkék: lájk

Gorezone Party a Dürerben - 2011.12.10.

2011.11.01. 18:07 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A tél beálltának egyik legbiztosabb jele – legalábbis a hazai zenei körökben – a Tilos Rádió (FM 90.3, Budapest) underground & extrém metal magazinjának, a GOREZONE-nak a nevével fémjelzett, illetve általa szervezett buli. Idén december 10-én (szombat) kerül sor a műsor repertoárjába illő műfajok itthoni képviselőinek következő seregszemléjére a Dürer-Kert nagytermében. Mivel pedig hatodszorra fut majd a jól bevált Saturday Of Suffering vagyis Szenvedés Szombatja néven a party, a pontos sorszáma 6.66 lesz...

A szokás szerint roppant súlyos és egyben változatos estét a magyar hardcore színtér büszkesége, a fővárosi The Last Charge nyitja, majd a svéd death metal legautentikusabb honi képviselője, a mosonmagyaróvári Casketgarden veszi birtokába a színpadot. E kellően durva felvezetés után a folytatás némileg lazább lesz, de a magyar underground ismert arcaiból álló Chief Rebel Angel trió mocskos, hangos rock n'rollja sem vesz majd vissza a lendületből! Az ő koncertjük egyben lemezbemutató is lesz, hiszen addigra új albumuk jelenik meg The Black Horn címmel.

Az est igazi meglepetése azonban a Pomogácsok (Brutal Monsters), az ő kilétükre tényleg csak a helyszínen fog fény derülni! Addig meg folyjanak csak a találgatások! Az viszont biztos, hogy a banda „eltünteti a vonásainkat (az arcunkról)”, ahogy a nóta mondja... A záró produkció sem lesz akármilyen: hosszú hallgatás után újra fellép az elképesztő színpadi show-iról elhíresült hazai gore / grind legenda, a Radikális Amputáció! Előre szólunk, a látvány ezúttal sem marad el, és bizonyára ismét emlékezetes lesz minden jelenlévő számára!

A GOREZONE Party tehát megint igen tömény lesz. Mindenki érkezzen IDŐBEN, mert a buli az esti 7 órás kapunyitás után óramű-precizitással 8-kor startol és ugyanígy csúszás nélkül pörög majd végig!

GOREZONE Presents:

Saturday Of Suffering Party 6.66
2011.12.10. szombat Budapest,Dürer-Kert Nagyterem 19:00

Line Up & Running Order:

The Last Charge(H): 20:00 - 20:30
Casketgarden(H): 20:50 - 21:30
Chief Rebel Angel(H): 21:50 - 22:30 - Lemezbemutató
Pomogácsok Brutal Monsters(H): 22:50 - 23:40
Radikális Amputáció(H): 24:00 - 00:30 - Reunion Show

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN!!!

 

Címkék: ajánló

Pulzus tehetségkutató - jelentkezz!

2011.11.01. 12:31 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

Elindult a jelentkezés a Pulzus tehetségkutatóra, melynek első selejtezője 2012 február 6-án kerül  megrendezésre Budapesten a PeCsa Caféban. A tehetségkutató olyan komoly szponzorokkal bír, mint a Fon-Trade KFT, mely  egy Ludwig dobfelszerelést, a Paiste, mely  egy komplett cintárnyérszettet, a Render Media, mely egy profi videoklipet és a Gitárcentrum, mely egy Bigson gitárt ajánlott fel a tehetségkutató győztesei számára. Támogatók között szerepel még a Hangya Produkció, a Csepel Zeneművek, a  Kontakt Rádió, a Rockvilág Rockpanoráma műsora, a Rádió 17, a Rockerek.hu és nem utolsó sorban a RockinforM magazin is.

A nyertes zenekarokra a tárgynyereményeken kívül  interjúk és fellépési lehetőségek várnak, többek között a 2012-es Zorall Sörolimpián.

A zsűriben olyan ismert művészeket találunk, mint Hajnal Gábor, a Piramis menedzsere, Lévai Hangyássy László ( Hangya) és Molics Zsolt, a Cool Head Klan zenekar frontembere.

Jelentkezés itt: pulzus2012@gmail.com, eddig: 2011.12.31.

A részletes leírást itt: https://www.facebook.com/Pulzus

Címkék: pulzus

Ős Pandora's Box a Pecsa Caféban

2011.11.01. 09:30 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az igazán ősi zenekar 1980-ban alakult, a P.Mobilból kivált Bencsik Sándor és Cserháti István vezetésével. Sáfár József, Szabó István és Varga Miklós voltak a társaik és az ötösfogat nagy sikert aratott első koncertjén a Corvin moziban, ahol akkoriban rendszeresek voltak a bulik az utolsó mozielőadás után vagy vasárnap délelőttönként. Első lemezükből kapásból elfogyott vagy 75.000 db. és ez szép jövőt jósolt a társaságnak, ráadásul '82 végén Varga helyett Vikidál érkezett és ekkor már a Mobil zöme ebben a bandában játszott. Megjelent a Zöld a bíbor és a fekete című Radics Béla emlékdaluk, amely hatalmas siker lett és a mai napig az egyik legnagyobb rock sláger (három éve a PontFm rádió hallgatói ezt a dalt választották a legjobbnak), felléptek a Motörhead és az Iron Maiden előtt. 1986-ig Zselencz László, Pálmai Zoltán és Bill is megfordult a zenekarban, majd elváltak útjaik.

Bencsik Samu és Cserháti Pityi már az égi zenekarban játszik, közben pedig Pityi debreceni zenésztársai is tovább vitték a nevet és problémák adódtak a névviselés körül. A Sáfár Öcsi által vezetett együttes ős Pandora's Box néven őrzi tovább a legendát ,a zenét és szellemiséget, amelyet eltávozott zenésztársaival közösen alkottak és amely a magyar rockzene maradandó értéke.   

 Ős Pandora's Box
2011. november 3. csütörtök
vendégek: Wégső Csapás, Phoenix

http://www.pecsacafe.hu/

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása