Facebook

Utolsó kommentek

Négy este a Pecsa Caféban

2011.11.21. 20:16 | Metalkilincs | Szólj hozzá!


November utolsó hétvégéje nagyon izgalmas programokat ígér a rock klub látogatóinak. 23-án, szerdán két feltörekvő csapat, a No More Reason és az Emi Gang lép fel  várhatóan szép sikerrel,hiszen már több helyen bizonyították, hogy van helyük az elképesztően túlzsúfolt magyar koncertmezőnyben.

 24-én sok-sok zenész és szakmabeli felbukkanása várható, hiszen az ismert menedzser, koncertszervező, műsorvezető Hajnal Gábor hívta meg barátait egy kis baráti találkozóra pályafutásának 45. évfordulóján. Mivel az est a Club 68 keretein belül zajlik, természetesen a színpadon a Tűzkerék XT nyomja RB Kapitány klasszikusait, vendégként pedig a Ham&X és Gregor Attila szájharmonikás színesíti a műsort.
 
25-én, pénteken a retro jegyében az Illés és Fonográf dalokat játszó FG-4 együttes idézi fel a 60-as, 70-es éveket, sztárvendégként pedig Komár László varázsolja a színpadra azt a felejthetetlen hangulatot, amit a rock and roll és a beat zene hozott sok-sok évvel ezelőtt.
 
26-án, szombaton este nagyot fordul a világ, a nosztalgia után jönnek a fiatalok, a Te és Te zenekar még igencsak teenager korú tagjai őrjítik barátaikat, osztálytársaikat és a lelkesen visítozó kis csajokat. Mert ők nem változnak, hiába múlnak az évtizedek...
 
http://www.pecsacafe.hu/

Címkék: ajánló

Rádióbarát fesztivál a Mentában - Kósza Band, Borgia, Naiv Baldachin - 2011.12.02.

2011.11.21. 17:42 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 A lágyabb, alternatív zenét és a népzenét kedvelőket várja szeretettel december 2-án pénteken a Menta Terasz. Műsoron lesz a Naiv Baldachin performance-a, mely vegyíti majd a rockot, a funkyt, a bluest és irónikus szövegük már-már színházi jelleget kölcsönös a produkciónak. Fellép a Borgia, mely kicsit rockos, kicsit alteres, de mindenféleképpen népzenés, és teljesen rédióbarát :). Fellép még a Kósza Band, mely kicsit rockos, kicsit bluesos és természetesen nagyon népzenés. 

Szóval ez a három rádióbarát zenekar várja régi és új rajongóit december 2-án a Menta Teraszon.
Kezdés: 21 óra
Belépő: 800 HUF
 
 
 
https://www.facebook.com/pages/Naiv-Baldachin/120020714725737
https://www.facebook.com/theborgia2
https://www.facebook.com/pages/K%C3%B3sza-Band/163896723621204
 
 

Címkék: ajánló

Pulzus nevezettek - Tűzerő

2011.11.21. 14:31 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

A szolnoki Tűzerő zenekart  a Magyar Honvédség Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem négy, akkor még tiszti hallgatója Fekete Attila, Koltai Zsolt, Korláth Szabolcs és  Szabadi Vilmos alapította 2009 április 01-én, korántsem áprilisi tréfaként. 2009 szeptemberében érkezett az üres dobosi posztra Csejtey László, aki szintén katona. A Tűzerő zenei palettáját kizárólag saját dalok alkotják, melyek a tagok közös munkájával születnek.

2010 augusztus 20-a jelentős változásokat hozott a zenekar életében. A frissen avatott tiszteket szerteszét  fújta a szél az országban, kit távolabbra, kit közelebbre. Részben ennek  negatív hatásaként, 2011 januárjában Fekete Attila, alias Kölyök kivált a zenekarból.
Az így négy tagúra fogyatkozott zenekar is lelkesen próbált, illetve koncertezett. Sőt, megfogyatkozott legénységgel is olyan jól tudott szerepelni, hogy a  Honvédség "Lehet egy csillaggal több?!" tehetségkutató rendezvényén, a  (megosztott) második hely mellett a Közigazgatási Államtitkár különdíját is elnyerte.
2011. októberétől újra öt tagú a csapat. Nagy Zoltán személyében betöltésre került Kölyök  megüresedett helye.
Jelenleg nagy lendülettel dolgoznak mind a régi nóták csiszolásán, mind új nóták írásán, ami szintén jó ütemben halad.
Szintén öröm, hogy a  lekötött koncertek száma is növekvő tendenciát mutat.
 
Csejtey László - dob
Koltai Zsolt - ének
Korláth Szabolcs - gitár
Nagy Zoltán - gitár
Szabadi Vilmos - basszusgitár
 

Címkék: pulzus

Pécs-I-Karma Könnyűzenei Karnevál (PIKKK) - a pécsi könnyűzenéért

2011.11.21. 12:43 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Pécs-I-Karma Könnyűzenei Karnevál (PIKKK) 2012. februárjában kerül először megrendezésre a pécsi Zenész Ifjúsági OtthoN-ban (ZION). Cél, hogy kizárólag pécsi fellépőkkel teremtsünk egy nagyszerű és sokoldalú könnyűzenei rendezvényt, amely hagyományosan minden februárban összehozza a műfaj képviselőit és rajongóit egy nagyszabású esemény keretei között.

További információkért keressétek és lájkoljátok a PIKKK Facebook oldalát!
 
 
https://www.facebook.com/pecsikarma
https://www.facebook.com/zionpecs
http://zionpecs.hu/
http://www.zombie11.hu/
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása